Arif Güloğlu son sağlık durumu nasıl? ÇGH Arif sağlık durumu ve ekrana dönüş tarihi

Ekranların sevilerek takip edilen programı Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunda yer alan Arif Güloğlu hastalık sebebiyle programa ara vermek zorunda kaldığını açıklamıştı. Peki Arif Güloğlu'nun hastalığı ne durumda? Sevilen programa geri dönecek mi? Son gelişmeler neler? tüm detayları haberimizde.

16.03.2022-13:49 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-17:57)

Geçtiğimiz sezon ekranlarda insanları oldukça eğlendiren Çok Güzel Hareketler 2 programıyla insanlara kendini sevdiren Arif Güloğlu talihsiz bir hastalığa yakalanması sonucunda kariyerine ara vermek zorunda kalan oyuncu Arif Güloğlu'nun hastalığı ile ilgili son gelişmeler sevenleri tarafından merakla araştırılıyor. Arif Güloğlu'nun son durumu ne? Yeni sezonuyla ekranlara gelecek Çok Güzel Hareketler 2 programında yer alacak mı? İzleyicilerin merak ettiği tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

Geçtiğimiz sezon Çok Güzel Hareketler 2 programında sevilerek takip edilen genç oyuncu Arif Güloğlu lenfoma kanserine yakalandığını ve kariyerine ara vermek zorunda kaldığını kendi sosyal medya hesabından izleyiciyle paylaşmıştı. Güloğlu'nun paylaşımı şu şekilde; "Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden sağlıkla buluşmak üzere."

Arif Güloğlu İyileşti Mi

Arif Güloğlu hastalığı yendi! 

Kariyer hayatına ara vermek zorunda kalan 24 yaşındaki genç oyuncu Arif Güloğlu aralık ayında, Ankara'da gördüğü dokuz aylık tedavi sürecinden sonra hastalığı yendi. Yeni sezonuyla Çok Güzel Hareketler 2 kadrosuna geri döneceği öğrenildi. Bu haber genç oyuncuyu severek takip eden hayranlarını oldukça sevindirdi.

Güloğlu'na ödül sürprizi

Her yıl düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde En İyi Komedi Dizisi ödülünü alan Çok Güzel Hareketler 2 programını almak için ekiple beraber sahneye çıkan Eser Yenenler, insanları duygulandıran bir konuşmayla ödülünü hastalıkla savaşan Arif Güloğlu'na armağan etmişti. Eser Yenenler ödülü alırken şu açıklamalarda bulundu; ""Burası bir okul. Gençler kendileri yazıp, oynuyor, çiziyor. Bu çok önemli. Buraya ilk geldiğimde çıraktım, şimdi evli iki çocuk babasıyım. İnşallah arkamdaki arkadaşlardan biri de seneye bu ekibin kaptanı olacak. Bütün BKM Ailesi'ne teşekkür ediyoruz. Biricik kardeşimiz Arif Güloğlu'na ithaf ediyoruz bu ödülü" 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal