Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Arif Güloğlu geri döndü mü? ÇGHB2'nin sevilen oyuncusundan müjdeli haber

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı ekranların en sevilen eğlence programlarından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alan Arif Güloğlu, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir kadroda değildi. programın yakın takipçileri ise başarılı oyuncu Arif Güloğlu'nun geri dönüp dönmediğini merak ediyorlardı. ÇGHB2'nin sevilen oyuncusundan müjdeli haber geldi.

14.03.2022-00:48 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-00:49) Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Arif Güloğlu geri döndü mü? ÇGHB2'nin sevilen oyuncusundan müjdeli haber

Daha önceden Kanal D ekranlarında yayınlanan fakat daha sonra kanal ile yollarını ayırmak zorunda kalan  Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, kadrosu ve yeni skeçleriyle yeniden ekranlara geri dönüyor. Star TV ile anlaşma sağlayan eğlence programın tekrar yayınlanmaya başlaması aynı zamanda programın yakın takipçilerini de sevindirdi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Arif Güloğlu geri döndü mü?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Arif Güloğlu geri döndü mü?

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği Eser Yenenler'in de sunuculuğunu yaptığı  Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin kadrosunun en sevilen oyuncularında Arif Güloğlu'nun sağlık durumu da oldukça fazla merak ediliyordu. Sağlık sorunları yaşayan ve bir süredir kanser tedavisi gören başarılı oyuncu Arif Güloğlu'nun tedavisinin tamamlandığı ve sağlığına kavuştuğu öğrenildi. 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Arif Güloğlu geri döndü mü?

Çok Güzel Hareketler 2 programının en sevilen oyuncularından biri olan Arif Güloğlu’da tekrar kadroya dönmesi ekip arkadaşlarını da çok sevindirdi. Sağlık sorunlarından kurtulan Arif Güloğlu'nun yeniden ekranlara dönmesi aynı zamanda izleyicileri de heyecanlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal