Meksika'nın Meşhur 7 Yemeği!

Meksika denince akla yalnız Fajita gelmemeli. Meksika sandığınızdan çok daha fazla lezzeti barındırıyor. Meksika Mutfağında bol bol kişniş, misket limonu ve acı biber kullanılıyor. Gelin beraber Meksika mutfağına özgü olan lezzetleri tanıyalım…

07.02.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-13:26) Meksika'nın Meşhur 7 Yemeği!

Ete olan düşkünlükleriyle bizim damak zevkimize de hitap eden Meksika mutfağına özgü lezzetleri sizin için bir araya getirdik…

TORTİLLA EKMEĞİ

İçine çeşitli protein ya da sebzelerle servis edilen tortilla, en bilinen Meksika lezzetlerinden biridir, her hali ve her çeşidi yeni bir yemek olarak karşınıza çıkar.

FAJİTA

Özellikle Türkiye’de en bilinen Meksika yemeklerinden biri olan fajita, etli, tavuklu ya da balıklı olarak karşınıza çıkabilir.

QUESADİLLA

Quesadilla içerisinde birçok şey barındıran, yumuşak iki adet tortilla arasına yapılan disk şeklinde bir yemektir. Yanında ekşi krema, guakamole ve salsa ile servis ediliyor.

TACO

Tortilla ekmeğinin içerisine bolca et ve salsa ile doldurulup elden edilen lezzete Taco denir!

MEKSİKA ÇORBASI

Her yemekte kullanılan tortilla bu çorbaya da garnitür olarak giriyor. İçindeki malzemelerle bizlerinde damak tadına hitap ediyor.

Meksika Çorbası tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

GUACAMOLE

Avokado ile hazırlanan bu sos hem tüm dürümlerin içerisine hem de cipslerin yanına mükemmel bir alternatif olarak geliyor.

NACHOS

Cipsin üzerine türlü türlü et, tavuk, kıyma, üstüne bol bol erimiş peynir ve yanında çeşit çeşit sos eklenerek elde edilen harika bir lezzet…

Son Dakika Seyahat Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal