Bodrum Plajları

Yaz ayları geldiği zaman insanların biraz şehrin kalabalığından uzaklaşıp tatil yapmak gereksinime duyduğumda, tercih ettiği yer çoğunlukla Bodrum olmaktadır. Bodrum'un denizi, havası, mavi ve yeşil tonlarının fazlasıyla yer aldığı en güzel plajları ziyaretçilerini her yıl kabul etmektedir.

07.07.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-13:31) Bodrum Plajları

Bodrum plajları arasında çok sakin kalan yerler olduğu gibi, aynı zamanda fazlasıyla kalabalık yerlerde mevcuttur.

Bodrum Plajları |Karaincir Plajı

Bodrum’un saklı kalmış incisi olarak bilinmektedir. Merkeze yakın olan plaj, kumu ve suyu ile ayrı bir güzelliktedir. Karaincir plajı, suyu olarak Bodrum’un en soğuk yeridir. Çok sıcak zamanlarda bile, suyun soğukluğu hissedilebilir. Bodrum plajları arasında turistlerin ziyaretine göre yerli halkının fazlasıyla geldiği bir plajdır. Karaincir plajı, sessiz bir yer arayanların tercihidir. Plaj, merkeze 30-40 dakika kadar uzaklıktadır.

Bodrum Plajları |Bitez Plajı

Bodrum plajları arasında sezon başlamadan önce ve başladıktan sonra oldukça keyifli olan plajlardandır. Tamamen ince kumdan oluşan sahili ve sıcak deniz suyu ile yerli ve yabancı turistlerin, çok fazla tercih ettiği plajlar arasında yer almaktadır. Fazla kalabalık olması nedeniyle, özellikle temmuz ve ağustos aylarında plajda yer bulmak bile sıkıntılı olabilmektedir. Bitez plajı çevresinde birçok restoran ve bazı işletmeler sabahtan akşama kadar yiyecek, içecek hizmetini müşterilerine sağlamaktadır. Bitez plajında yer bulmak sıkıntılı olduğu için burada tatil yapmak istiyorsanız önceden gitmekte fayda vardır. Çünkü sonrasında yer bulamayabilirsiniz.

Bodrum Plajları | Ortakent Yahşi Plajı

Ortakent Yahşi Plajı, Bodrum'un bilinen plajlarından biridir. Fazla bilinirliği nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin de tercihi arasındadır. Temmuz ve ağustos aylarında fazla kalabalık olan plaj aynı zamanda keyiflidir. Plaj sahili ince kumdan oluşmaktadır. Deniz suyunun sıcaklığı ortalama denilecek bir sıcaklıktadır. Plaj çevresinde büyük ve küçük olmak üzere oteller yer almaktadır. Çok fazla otelin yer alması, fazla kalabalık olmasına sebep olacaktır.

Bodrum Plajları | Gündoğan Plajı

Sakin, sessiz ve kafa dinlenmelik bir yerde tatil yapmak isteyenlerin tercihi Gündoğan Plajı olacaktır. Gündoğan Plajı Bodrum'un diğer yerlerine göre az bilinen bir plaj olması sebebiyle, denizinin ve kumunun tertemiz olması açısından iyi bir durumdadır. Gündoğan Plajının deniz suyu ortalamanın biraz altında olacağı için serindir. Plaj, Bodrum'un merkezine 18 kilometre uzaklıktadır. Tertemiz denizi plaj ile kalabalık sevmeyenlerin tercihidir.

 Bodrum Plajları | Kum Bahçe Sahili

Kum bahçe sahili, akşam güneşini en güzel izlendiği yerlerden bir tanesidir. Bu manzara karşısında aynı zamanda denize karşı oturmak yerli ve yabancı turistlerin tercih etmesinin sebepleri arasındadır. Kum bahçe sahilinde, deniz araçlarının bulunması sebebiyle pek keyifli olmayacaktır. Bodrum'un kalbi olarak geçen bu nokta tertemiz sahili ile dikkat çekmektedir.

Bodrum Plajları | Torba Sahili

Bodrum'da yeşilin ve mavinin fazlasıyla görüldüğü torba sahili, deniz suyu orta sıcaklıktadır. Torba sahilinde gelgit fazla olması sebebiyle geride kalmış bir sahildir. Çok fazla dalgalandığı için ziyaretçileri açısından geride kalmış sahil, sakin bir yer istiyorsanız uygun olabilecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal