Sesini Herkese Duyurmak İsteyen O Ses Türkiye Yarışmacısı Talha Burak Karayılan Silahlı Saldırıya Uğradı

Ekranların en sevilen yarışmalarından birine katılarak şarkıcı olma hayaline kavuşmak isteyen Talha Burak Karayılan'a ateş açıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

23.02.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-11:47)

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatlarından biri olan O Ses Türkiye, her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu yarışmada, Talha Burak Karayılan da, herkesi gibi şarkıcı olmak ve sesini duyurmak için yarışmaya katılmıştı. Geçtiğimiz yıl jüri önünde performansını sergileyen Karayıl'dan kötü haber geldi. İstanbul Okmeydan'ındaki bir tamirhane önünde oturan Karayılan, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. O anlar tamirhanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, eski yarışmacının sürünerek yardım beklemesi ailesini derinden üzdü. 

ZANLILAR HALA ARANIYOR 

O Ses Türkiye'nin eski yarışmacısı Talha Burak Karayılan, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 19.15 sularında silahlı saldırıya uğradı. Tamirhanenin önünde oturduğu sırada motosikletli kişiler tarafından saldırıya uğrayan Karayılan yere yığıldı. Aldığı kurşun nedeniyle sürünerek tamirhanenin içine giren gencin o görüntüleri kameralara saniye saniye yansıdı. Çaresizce yardım bekleyen yarışmacının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Saldırı sonrası olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hemen Karayılan'a müdahalede bulundu. İlk yardımın ardından yaralı genç hastaneye kaldırıldı. Talha Burak Karayılan'ın başına gelen bu saldırı sonrası ailesinin yüreği ağzına gelirken, gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı da ortaya çıktı. Karayılan verdiği ifadede, kendisine ateş açan kişileri tanımadığını belirtti. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin sürdürdüğü çalışma sonrasında, ateş açtıktan sonra kaçan kişilerin kimlik tespiti, güvenlik kameralarından yapıldı. Polis şimdi kaçan zanlıları arıyor. 

talha burak karayılan


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal