Sergen Yalçın'dan Galatasaray'ı Devirecek Plan

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın hazırlıklarını sürdürüyor.

09.03.2020-10:29 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-10:19) Sergen Yalçın'dan Galatasaray'ı Devirecek Plan

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik adam Sergen Yalçın, Galatasaray'ı kendi kozu ile vurmayı hedefliyor. 47 yaşındaki hoca, N'Koudou'nun hızlı olmasından faydalanıp, Mariano'nun arkasına atılacak toplar ile gol aramaya çalışacak.

Sahasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek yeniden umutlanan Beşiktaş'ta tüm gözler Pazar günü karşılaşacakları Galatasaray mücadelesine çevrildi.

Başarılı hoca Sergen Yalçın, ezeli rakibini deplasmanda yenmek için plan üstüne plan yapıyor. Yalçın'ın kafasındaki ilk planın ise savunma arkasına yapılacak koşular.

Galatasaray'ın son iki karşılaşmada uyguladığı oyun sistemi ile rakibini mağlup etmek isteyen Yalçın'ın en güvendiği futbolcu ise Kevin N'Koudou.
Fransız futbolcunun hızından yararlanmak isteyen Sergen Yalçın'ın atılacak uzun paslar ile N'Koudou'yu topla buluşturmak ve bu sayede goller bulmayı hedefliyor.

Yıldız oyuncu N'Koudou'yu sol ön mevkide oynatacak olan Sergen Yalçın, bu sayede Mariano'nun hücuma katılmasını engelleyecek.
Öte yandan başarılı hoca, hafta içinde N'Koudou ve Burak Yılmaz ile bu konu hakkında özel olarak toplantılar gerçekleştirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal