Sergen Yalçın'a Sahip Çıkılmalı!

Beşiktaş’ın öz kaynak düzeninden çıkardığı ve uzun yıllar formasını giyen Süleyman Oktay, Haber365SPOR’a özel açıklamalarda bulundu.

31.01.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-16:06) Sergen Yalçın'a Sahip Çıkılmalı!

Beşiktaş’ın öz kaynak düzeninden çıkardığı ve uzun yıllar formasını giyen Süleyman Oktay, Haber365SPOR’a özel açıklamalarda bulundu.

Süleyman Oktay, Sergen Yalçın’ın gelişiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş’ta değişim yaşandı. Sergen Yalçın’ın futbolculuk yıllardında şampiyonluklar yaşandı, şimdi sırada antrenör olarak, Beşiktaş teknik direktörü olarak şampiyonluklar yaşamak var. Sergen Yalçın, Beşiktaş’a bir hava katacaktır. İmza törenine taraftarın gösterdiği ilgi çok güzeldi. Bunu herkeste yakalayamazsın, taraftar ve teknik direktör birlikteliği bu imzayla gerçekleşti. Anlaşma umarım Beşiktaş takımı ve Sergen Yalçın için hayırlara vesile olur.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi güzel bir işe imza attı.

“TECRÜBELERDEN YARARLANILMALI”

Beşiktaş’ta Gökhan Gönül ve Caner Erkin gibi tecrübeli isimler var. Öz kaynak modelinden çıkacak futbolculara bu isimler yardımcı olacaktır. Sergen Yalçın da Beşiktaş öz kaynağından çıkmış bir isim. Dediğim gibi Beşiktaş güzel bir hamle yaptı. Bu hamle ile takımın üzerindeki kara bulutlar, birazcık aralandı. Taraftarın futbolculara, Sergen’e ve camiaya sahip çıkması gerekiyor. Bunu da yapacaklarından şüphem yok.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal