Serdar Ortaç'tan Eski Eşine Sitem: Evime Haciz Gönderdi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile eski eşi Chloe Loughnan arasında sular durulmuyor. Ünlü sanatçı yine eski eşi hakkında olay sözler söyledi. İşte habere ilişkin detaylar…

25.02.2021-18:00 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-18:08) Serdar Ortaç'tan Eski Eşine Sitem: Evime Haciz Gönderdi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç manken Chloe Loughnan ile büyük bir aşk evliliğine imza atmıştı. İki yıl önce yollarını ayırmaya karar veren çift, anlaşmalı boşanarak hayatlarına başka insanları almaya başlamıştı. Fakat çok uzun süre geçmeden Chloe ile Serdar Ortaç arasında tartışmalar yaşanmaya başladı. Nafaka davası üzerine arkadaşlıkları düşmanlığa dönüşen ikili, son olarak birbirlerine çarpıcı sözler sarf etmeye başladı. Geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı, sahne öncesinde muhabirlere röportaj verdi. İşte o röportaja ve eski eş Chloe Loughanan’a dair detaylar…

SERDAR ORTAÇ: EVİME HACİZ GÖNDERDİ

Şarkılarının yediden yetmişe herkese hitap eden Serdar Ortaç olaylı nafaka davasına dair detayları basın mensuplarına anlatı. Bir süredir aralarında su durulmayan Serdar ve Chloe çiftinin, nafaka davasına dair detayları bu kez ünlü şarkıcı anlattı. Eski eşi Chloe’nin evine haciz gönderdiğini söyleyen Ortaç tepkini bir kez daha dile getirdi. Bu duruma çok üzülen sanatçı konuyla ilgili; “Serdar Ortaç'ın borçları silinmiş' diyorlar. Kim kimin borcunu siliyor bu devirde? 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Borcum azaldı. Eşek gibi çalışıyorum” diyerek tartışmayı anlattı.

ORTAÇ: EŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM

Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughanan arasında yaşanan gerginlikler magazin gündemini en çok meşgul eden konular arasında yer alıyor. Ortaç’ın bir zamanlar büyük bir aşkla evlendiği İrlandalı model Chloe ile boşanmasının ardından yapılan açıklamalar yeni kavgalara gebe oluyor. Serdar Ortaç eşi Chloe ile evliliklerini iki yıl önce anlaşmalı olarak bitirdiğinde, eski eşine belli bir nafaka ödemeyi de kabul etmişti. Bir süre sonra nafakalarını ödemeyen Serdar Ortaç’a ise eski eşi dava açmıştı. Bunun üzerine şok açıklamalar yapan Ortaç gönül yarası ile ilgili; “2021 benim için berbat geçti. 2020 ve 2021 artık bitsin. Virüs artık tamamen hayatımızdan çıksın. Yeni yıla Kıbrıs'ta girecektik ama sanırım biraz fazla para istedik. Ücretimiz karşı tarafa biraz fazla geldi ve daha hesaplı bir gece yapmaya karar verdiler. Biz de bunun yerine Batum'a gideceğiz. 25 yıl önce Avustralya'da iki büyük konser vermiştim. O tarihten sonra ilk kez yeni yıla yurt dışında gireceğim” ifadelerin kullandı.

serdar

CHLOE İLE GÖRÜŞMEDİK

Serdar Ortaç eski eşinin evine haciz gönderdiğin söyleyerek; “Gelişmeleri basından takip ediyorum. Geldi ama hiç görüşmedik. Eve hiç gelmedi. Diyaloğumuz yok. Evime haciz koydu, daha ne diyeyim? O konuda da az bir yolumuz kaldı. Kapatıyoruz inşallah. Evim vardı, ipotek ettirdim. Krediyi bu şekilde kullandım. Ahmet'e, Mehmet'e ne muamele yapılıyorsa bana da o yapıldı. Neymiş; 'Serdar Ortaç'ın borçları silinmiş'. Kim kimin borcunu siliyor bu devirde? 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Bir kere Serdar'ın nesi var ki affedilecek? Ne özelliği, ne ayrıcalığı var? Serdar kim ki? Siz ne iseniz, ben de oyum. Borcum azaldı. Eşek gibi çalışıyorum” sözleriyle hiç kimseden farksız olmadığını söyledi. 

BAŞI BORÇLARIYLA DERTTE

Büyük bir borca sahip olduğunu belirten ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, tüm kazançlarının elinden birer birer gittiğini ve kendisine yalnızca geçinebilecek kadar bir meblağ kaldığını dile getirdi. Ünlü şarkıcı; “"Tek başıma bir adamım. Zaten iki lokma bir şey yiyorum. Ben sadece pandemide insanlardan anlayış bekledim. Bende kimsenin parası kalmaz. Borçla uyumaktan çok sıkıldım. O yüzden hepsi kapansın istiyorum. Bana da iki lokma ekmek parası versinler, yeter. Paraya doydum. Hepinizin hayatı boyunca bir arada göremeyeceği parayı bir günde kazandım ama artık doydum. Bir kuruş istemiyorum. Zaten biraz para biriktirebilirsem hepsini dağıtacağım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal