Serdar Ortaç Ve Seçil Gür'den Aşk Pozları!

İlişkileri doludizgin devam eden şarkıcı çift sosyal medyadan aşk dolu karelerini paylaştı!

07.06.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-16:46)

Serdar Ortaç ve Seçil Gür'ün verdiği pozlar resmen dosta, düşmana, merak edenlere cevap niteliğinde oldu. Ünlü popçu Serdar Ortaç sevgilisi Seçil Gür ile birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan ile biten evliliği ardından, Seçil Gür ile tanışana kadar uzun bir süre aşka küsmüştü. Biten evliliğinin ardından Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Ortaç'ın reklam amaçlı bir ilişki yaşadığı düşünülmüştü. Fakat çift bu iddiaların asılsız olduğunu uzun süren mutlu beraberlikleriyle kanıtlamış oldu. En son paylaştığı fotoğraflarla aşklarının doludizgin devam ettiğini görüyoruz. Yaklaşık 30 yıldır hayatımızda olan popun kralı Serdar Ortaç, çıkardığı her şarkısıyla yeri gelip güldüren, yeri geldiğinde ağlatan şarkılar yapmaya devam ediyor. Yıllar geçse de şarkıları dilimizden düşmeyen ünlü popçu en sonunda mutluluğu sevgilisi Seçil Gür'de buldu! 51 yaşındaki Ortaç,35 yaşındaki sevgilisi Seçil Gür ile birlikteliğinin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz yıllarda Chloe Loughnan ile yollarını ayıran popçunun adı birçok isimle anılmıştı. Ancak Ortaç mutluluğu 35 yaşındaki sevgilisi Seçil Gür'de buldu. Gündemden düşmeyen çift, sosyal medya hesaplarından yayınladığı aşk pozlarıyla 'Maşallah' dedirtti! Ortaç sevgilisiyle adeta ikinci baharını yaşıyor.

'ÇOCUK YAPARIZ'

Geçtiğimiz aylarda evlilikle ilgili sorular yanıtlayan Ortaç, evlilik sorularına 'mutlu olalım da evlilik de gelir, belki evlat edinir belki de çocuk yaparız' cevabını vermişti. 

ÇİFTİN PAYLAŞIMLARI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Düşman çatlatan pozlarıyla gündemden düşmeyen çift hayranları tarafından da çok yakıştırılıyor. Paylaştıkları fotoğrafa binlerce beğeni ve yüzlerce güzel yorum geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal