Sensorium, Senso Coin Nedir, Yorumu ve Geleceği Nasıl?

İnsanlar arası kültür – sanat etkileşimini merkeze alan Sensorium Galaxy, farklı sistemiyle dikkat çekiyor. Sosyal bir sanal gerçeklik platformu olan Sensorium’un SENSO tokeni ilgiyle karşılandı. Peki, SENSO coin ne kadar, nasıl alınır, güvenilir mi?

20.01.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:33)

Sensorium sosyal platformu kendi kripto para birimleri olan SENSO coini şöyle tanımlıyor: “SENSO, insanların başkalarıyla etkileşim ve sanatı dijital ortamlarda deneyimleme şeklini yeniden tanımlayan dijital bir metaverse olan Sensorium Galaxy'nin platform içi para birimidir.” Eğlenceyle yatırım dünyasını bir araya getiren Senso, tanınırlık adına büyük adımlar atmış durumda. İşte detaylar…

NEDİR?

Sensorium Galaxy token dünya çapında tanınırlık elde etmek adına dünyaca ünlü sanatçılar ve eğlence şirketleriyle bir araya geldi. Ortaklık kurduğu ünlü isimler ve şirketler yönetimde söz sahibi konumunda. Sensorium Galaxy dünyanın ilk sosyal VR platformu. Şirket bu platformda kullanıcılarına kripto para sistemiyle ödeme imkanı sunuyor. Metaverse ile birlikte değeri daha da artacak olan coin bu yıl değerini ikiye katlayacak gibi görünüyor.

VR ile uyumlu kulaklıklarla sesli sohbet edebildiğiniz bu dünya her açıdan kullanıcı dostu. Hem oyun oynayıp hem etkileşim sağlayabiliyorsunuz. Sistem, IOS ve Android ile uyumlu. Ethereum ağında olan SENSO coin, Substrate tabanlı blok zincirine geçmeyi düşünüyor. Eğer bu geçiş işlemi sağlanırsa SENSO, gelişmiş ölçeklenebilirlikle birlikte daha düşük işlem ücreti sağlayacak. Ayrıca token Polkadot ekosistemiyle de uyum sağlayacak.

NASIL ALINIR?

Kripto para birimi olan SENSO coine borsalardan ulaşılabiliyor. Bu noktada güvenli bir platform seçmeniz önemli. Kullanıcıların güvenini kazanan ünlü platformlardan SENSOyu güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Eğer ilk defa kripto para piyasasına girip coin satın alıyorsanız bu noktada öncelikle alacağınız platforma üye olmanız gerekiyor. Para gönderiminin ardından coine ulaşıp satın alabiliyorsunuz.

SENSO Coin

SENSO COIN NE KADAR?

SENSO coin, şu anda grafikte istikrarlı bir gelişme seyrediyor. Tercih sebebi olan coinin son değerleri şöyle:

1 SENSO Coin – 0,75 Dolar

1 SENSO Coin – 10,22 TL

Bununla birlikte piyasa değeri; 227,050,295 TL ve hacim olarak da 66,877,036 TL miktarında ilerliyor.

YORUMU VE GELECEĞİ

Sensorium Galaxy coine şimdiye kadar toplamda 100 milyon dolarlık özel yatırım yapıldı. Her kullanıcı için erişilebilir olmasına uğraşılan coinin bu yıl değerine değer katacağı düşünülüyor. Ortakları arasında dünyaca ünlü sanatçılar, yapımcılar ve medya şirketlerinin olması yerini sağlamlaştırıyor.

Aynı zamanda bir sosyal ağ oluşu network adına da iyi bir seçim. Sesli sohbet edebildiğiniz sanal dünyada yatırım yaparken çevrenizi de genişletebilirsiniz. SENSO coinin bu yılki hedefi değerini 2 dolara çekmek. Aynı grafikte devam ettiği takdirde bunu gerçekleştirmesi imkansız değil.

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE DEĞİLDİR. OKUYUCULAR TÜM SORUMLULUĞU VE MESULİYETİ KENDİLERİNDE BARINDIRMAKTADIR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal