Hedera Hashgraph Nedir, Yorumu ve Geleceği Nasıl?

Kendini blok zincirinin sınırlarını aşan bir platform olarak tanımlayan Hedera Hashgrap son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Peki, yüksek işlem hızıyla anılan Hedera Coin ne kadar, nasıl alınır, güvenilir mi?

15.01.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-15:17) Hedera Hashgraph Nedir, Yorumu ve Geleceği Nasıl?

İsteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan ve merkezi olmayan bir genel ağ Hedera, 39 küresel kuruluşu bünyesinde bulunduruyor. Platformun yönetiminde Avery Dennison, Google, Boeing, Deutsche Telekom, Dla Piper, IBM, LG Electronics, Tata Communications, University College London gibi birçok ünlü kuruluş var. Saniyede on bin işlem ile rakiplerine meydan okuyan Hedera Coin istikrarlı bir grafik izliyor. İşte detaylar…

NEDİR?

Hedera Hashgrap’ın genel amacı herkes için kamusal bir alan oluşturmak. Bunu yaparken hızlı, adil, belirli bir sistemde ilerleyen ve güvenli bir hizmet sunmak. Start-up, kuruluş, üretici ya da tüketici olmanız Hedera için önemli değil. Merkeziyetsiz uygulamaların bir sonraki çağını oluşturmak için herkese adil ve güvenli bir sistem sunuyor.

3. nesil “public ledger” özelliğine sahip Hedera, oy birliği sistemiyle ilerliyor. Hashgraphla desteklenen Hedera proof of stake genel ağı, müthiş yüksek işlem hızları ve çok düşük tüketimi ile sistemde mümkün olabilecek en yüksek güvenlik derecesine (ABFT) ulaşıyor. Düşük ücretlerle yüksek verim felsefesinin hakim olduğu Hedera, emin adımlarla ilerliyor.

Oy birliği sistemi sayesinde kullanıcılar bir tedarik zincirindeki ürünleri izleyebildiği gibi dijital hakları üzerinde de bilgi sahibi olabiliyorlar ve varlıklarını dijital olarak kaydedebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar varlıklarını token haline getirebilir ve bu token varlıklarıyla işlem yapabilirler.

NASIL ALINIR?

Kripto para birimi olan Hedera’ya borsalardan ulaşılabiliyor. Bu noktada güvenli bir platform seçmeniz önemli. Kullanıcıların güvenini kazanan ünlü platformlardan Hedera’yı güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Eğer ilk defa kripto para piyasasına girip coin satın alıyorsanız bu noktada öncelikle alacağınız platforma üye olmanız gerekiyor. Para gönderiminin ardından coine ulaşıp satın alabiliyorsunuz.

Hedera Coin

HEDERA COİN NE KADAR?

Hedera Coin, şu anda grafikte istikrarlı bir gelişme seyrediyor. Tercih sebebi olan coinin son değerleri şöyle:

1 Hedera Coin – 0,32 Dolar

1 Hedera Coin – 3,65 TL

Bununla birlikte piyasa değeri; 5,95B Dolar ve hacim olarak da 105,86M Dolar miktarında ilerliyor.

YORUMU VE GELECEĞİ

Hedera’nın tercih sebeplerinden biri de halka açık blok zincirlerinde karşılaşılan sorunların bu coinde çözüme ulaştırılmak için çalışılması. Hedera arka planındaki teknoloji hashgrapa dayanıyor. Bu da onu daha verimli ve güvenli hale getiriyor. Ayrıca Hedera Yönetim Konseyi her ay nasıl işletileceğine dair toplantı yapıyor.

Hedera yönetimindeki 39 küresel kuruluşun da birçok endüstri ve coğrafyayı temsil ediyor oluşu bu coini evrensel bir hale getiriyor. Ayrıca Hedera Yönetim Kurulu üyelerine Hedera’dan ödeme yapılmıyor. Onlar topluluktan bağımsız olarak işleyişi idare ediyor. Bu da Hedera’yı tamamen bir merkeziyetsiz blok zinciri haline getiriyor. Hedera geleceği için söyleneblir ki rakiplerinden farkı bu küresel kuruluşların varlığı olacaktır.

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE DEĞİLDİR. OKUYUCULAR TÜM SORUMLULUĞU VE MESULİYETİ KENDİLERİNDE BARINDIRMAKTADIR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal