Pitbull Token Nedir?

Pitbull (PIT) Coin, kripto para piyasasına yeni girenlerin tercih ettiği coinler arasında yer alıyor. Peki Pitbull Coin nasıl alınır? Pitbull (PIT) Coin güvenilir mi?

12.11.2021-13:19 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-15:53)

Pitbull Coin olarak mecx borsasından sonra bidget borsa listelemesine de girmesiyle hızlı bir yükseliş göstererek yatırımcısına bir hayli kazandıran tokendir. Pitbull Coin ne zaman borsaya girer? sorusu bugün için cevaplanmış durumda. Önceki günlerde yönetim ekibinden bir sosyal medya uygulamasından yapılmış olan açıklamayla hangi borsalara girmek için görüşmelerde olduklarını açıklamışlardır. Söz konusu borsalar ise şu şekildedir: azbit, probit, bitmart, p2pb2b, bibox.

PİTBULL COİN NEDİR?

Pitbull Coin / PIT Token büyük bir çoğunluğunu grafik tasarımcı ve web uzmanlarının oluşturmuş olduğu ve diğer farklı sektörlerden de bireysel olan yatırımcıların iş birliği ile birilikte hazırlanan kripto para biriminin adıdır. Dogecoin ve Shib gibi bir köpek logosu ile yatırımcıların dikkatlerini üzerine çekmeye çalışıp arz ediliyor. Adından da anlaşılacağı gibi PIT Token ismini aynı zaman içerisinde logosunda da kullanmış olduğu pibull köpeğinden almakta.


Pitbull Coin'in toplam arzı ise 100 katrilyon dolar olarak geçtiğimiz günlerde sistemde ifade edilirken piyasada dolaşan toplam arzı ise 43 katrilyon dolardır.

PITBULL COIN NASIL SATIN ALINIR?

Pitbull Coin'i satışa sunulmuş olduğu PancakeSwap, CoinTiger, IndoEx borsalarından temin edilebiliyor. Satın alma işlemleri KYC işlem adımları eksiksiz bir şekilde tamamlanmalıdır. KYC işlemlerinden sonra hesaba para yatırma işlemi yapılmalıdır. Borsanın 'para yatır' sekmesinden söz konusu bu işlem rahat bir şekilde gerçekleştirilir.

PİTBULL COİN GÜVENİLİR Mİ?

Yeni yol haritasını açıklamalarından sonra piyasalar içerisinde geçen sene de yükselmesinden sonra düşmüştü. Bu senenin farkı ise daha güvenli olduğunun anlaşılmasıyla değeri artmakta. 

YÜKSELİŞE GEÇEN KRİPTO PARA PİTBULL TOKEN NE KADAR?

Pitbull bugünkü fiyatı ₺1.80e-8 TRY ($0,000000001336), 24 saatlik işlem hacmi ₺12,071,662 TRY.

BİDGET İNOVASYON LİSTESİNDE

19 Ocak 15.00 saati itibari ile Bitget Pitbull'u (PIT) İnovasyon alanında listeliyor. Böylelikle kullanıcılar artık varlık sayfasında PIT yatırabilir ve çekebilir.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK OKUYUCUYA AİTTİR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal