Radio Caca RACA Nedir?

Son dönemde gündeme gelen Radio Caca isimli altcoin projesi, içinde birçok projeyi bulunduruyor. Elon Musk’ın annesinin desteklediği bu altcoinin geleceği merak ediliyor. Radio Caca RACA’nın nasıl bir altcoin olduğu araştırılıyor.

27.12.2021-15:11 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-17:58)

Bir kripto para oyun projesi olan Radio Caca ve RACA coin dünyadaki birçok ünlü isim tarafından destekleniyor. Bunlardan biri de Elon Musk’ın annesi Maye Musk. 2021 yılının Ekim ayında çıkan RACA, kısa sürede popülerliği yakaladı. Google Al, Microsoft ve Space X gibi devlerle ortak olan bu yeni kripto para projesi gittikçe yükselmeye devam ediyor. İşte detaylar…

NEDİR?

Kripto para tabanlı oyun projesi olan Radio Raca, Maye Musk Mystery Box MPB NFT ve DeFi / GameFi araçlarının özel yöneticisi konumunda bulunuyor. Proje, NFT pazarlarına kapı açacak yeni bir dünya olarak görülüyor.

Açıklanan verilere göre Radio Caca (RACA), 7 günde %161 oranında, son 24 saatte %30.2 oranında yükselişe geçerek 0,00880040 dolardan işlem görüyor.

PROJENİN TOKENI: RACA

RACA, Binance Smart Chain BSC ekosisteminde yer alıyor. RACA, Radio Caca’nın yanı sıra USM Metaverse’de ve diğer projelerde geçerli bir kripto para birimi olacak. Ayrıca yine Radio Caca’nın yanı sıra DeFi ve GameFi sistemlerinde yer alan NFT projelerinde aktif rol oynayacak.

BSC ekosisteminde yer almasıyla birlikte hedeflerine Ethereum’u da koyan RACA, güncellenerek 2. Versiyonunu yayınladı ve Ethereum dünyasına adım attı.

Büyük meta veri deposu hedeflerine ulaşmak isteyen RACA, Google Al, Microsoft ve Space X ile ortak oldu. Ortaklık ekipleri RACA’yı ileri götürmeyi hedef edindi ve bu yönde kaynaklara ve kişilere ulaştı. Son teknoloji uluslararası işletmelerle çalışan RACA; teknoloji, sanat ve inovasyonda dünyanın en ünlü firmalarını bağlantılarına dahil etti.

Radio Caca Coin

PARİBU SİSTEMİNE DAHİL OLDU!

Paribu’nun resmi Twitter hesabında paylaşılan açıklamaya göre; “Paribu Box’ta Radio Caca RACA yatırma işlemleri başladı. Alış – satış işlemlerinizi bugün (27 Aralık 2021) saat 16.00 itibarıyla gerçekleştirebilirsiniz” denildi.

Bu RACA’nın attığı büyük adımlarından biri. Paribu sisteminde onaylanan RACA, piyasa üzerinde veri akışı yapmaya hazırlanıyor.

GELECEĞİ NEDİR?

Uzmanlara göre Radio Caca RACA, tüm planlarını gerçekleştirir ve her şey planları dahilinde devam ederse değeri tahmin edilenin de üzerinde olacak. RACA yeni bir token olmasına rağmen sadece ilk çalışmalarıyla büyük bir gelişme kaydetti. Bunda ünlü isimlerin bu altcoin projesini desteklemesinin büyük rolü var.

Elon Musk’ın annesi Maye Musk’ın dahil olmasının ardından RACA, orijinal değerinin üzerine 13 – 15 kat ekledi. Eklemeye devam ediyor. Yine de altcoinlerin paranızı sıfırlayabilme riski de göz önünde bulundurulmalı. Yatırım yaparken kaybedilecek bir parayla başlanması önemli noktalardan biri.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK OKUYUCUYA AİTTİR.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal