Selin Ciğerci’nin Eski Eşi Gökhan Çıra Trafikte Dehşet Saçtı

Geçtiğimiz günlerde Hasdal İstanbul Havalimanı yolunda 3 aracın yarıştığı video kayıtları sosyal medyada gündem oldu. Yarışan araçlardan birinin Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra’nın olduğu iddia edildi.

03.05.2021-11:19 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-16:49) Selin Ciğerci’nin Eski Eşi Gökhan Çıra Trafikte Dehşet Saçtı

Geçtiğimiz günlerde Hasdal İstanbul Havalimanı yolunda 3 aracın yarıştığı video kayıtları sosyal medyada gündem oldu. Yarışan araçlardan birinin Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra’nın olduğu iddia edildi. 

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile olan birlikteliğiyle gündeme gelen futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde Hasdal İstanbul Havalimanı yolunda yarışan araçların arasında yer aldığı iddia edildi. 

GÖKHAN ÇIRA’DAN TEHLİKELİ YARIŞ

Kısa bir süre önce Selin Ciğerci ile olan evliliğini sonlandıran Gökhan Çıra, sosyal medyada yayınlanan araba yarış videosuyla tekrar gündeme geldi. Hasdal İstanbul Havalimanı yolunda 3 sürücü, 1 cip 2 otomobil olan araçlarını yan yana durdurup trafiği kapatarak, yarış startı verdi. Yarışan araçlardan birinin Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesabında paylaştığı lüks otomobil olduğu izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. 

Gökhan Çıra

YOLU KAPATTILAR 

Kameralar tarafından kayır altına alınan o anlarda, sürücülerin lüks araçları yan yana çekerek yarışmak için hazırlandıkları ve birbirlerine makas atarak ilerledikleri görülüyor. Yoldaki araçlara makas atarak ilerleyen araçlardan, üstü açık olanın sürücüsü, kendilerini görüntüleyen sürücüye el hareketi yaparak tepki gösterdi. Araçlar daha sonra gözden kayboldu.

YARIŞÇILARDAN BİRİ OLAN SÜRÜCÜ GÖKHAN ÇIRA MI?

Kapatılan yolda yarışan lüks araçlardan 34 LMB 01 plakalı lüks otomobilin Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesabında paylaştığı otomobil olduğu anlaşıldı. Lüks otomobildeki yarış yapan sürücü kaydın son bölümünde kendisini görüntüleyen kişiye el hareketi de yapıyor. Görüntülerde sürücünün kim olduğu ise belli olmuyor. Polisin otoyol trafiğini tehlikeye atan sürücüleri arama çalışması başlattığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal