Selen İsminin Anlamı Nedir?

İnsan ismiyle yaşar söylemini duymayan yoktur. Bu nedenle anne ve babalar çocuklarına koyacakları isimleri araştırırken ince eleyip sık dokumak zorundadırlar. Selen ismi anne baba adaylarının araştırdığı isimlerden biri olmaktadır. Peki Selen ne demek? Selen ismi ne anlama gelmektedir?

08.02.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-12:37) Selen İsminin Anlamı Nedir?

Yeni doğacak bebeklerine isim arayışında olanlar araştırmalarını sürdürüyor. Araştırılan isimlerden biri olan Selen isminin anlamı merak ediliyor. Peki Selen ismi nedir? Selen ismi ne anlama gelmektedir? Selen ismi anlamı...

SELEN İSMİ NE DEMEK?

Selen ismi son zamanlarda tercih edilen isimlerden biri olmaktadır. Kız çocukları için kullanılan isimlerden biri olan Selen ismi anlamı araştırılıyor. Selen ismi Türkçe kökenli olup müjde anlamına gelmektedir. Diğer manaları ise; varlık, bolluk, bereket taşkındır. Selen ismi Kur'an'da geçmemektedir.

SELEN İSMİ ÖZELLİKLERİ NELER?

Selen isminin özellikleri genel manada olumlu olmaktadır. Selen isminin karakteristik özellikleri arasında hayalperest olması ve zorluklarla mücadele eden biri olması vardır. Sanata düşkün olmasının yanı sıra sanatsal yeteneklere de sahiptir. Sağduyulu bir insandır. Olaylar karşısında soğukkanlı kalarak olaylara pozitif yönden bakar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal