Selen Görgüzel'le boşandıktan günler sonra kameralara yansıyan Hamdi Alkan'dan ilk açıklama: Yaşandı ve bitti

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel'den boşandıktan sonra basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.03.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-14:53)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Hamdi Alkan, ekranlara verdiği uzun aranın ardından Aziz dizisiyle yenide seyircisiyle buluşmuştu. Show TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Aziz'de canlandırdığı karakterle dikkati üzerinde toplayan Alkan, yıllardır kariyerinde sürdürdüğü başarısının yanı sıra son zamanlarda özel hayatıyla gündeme gelmişti. 2014 yılında Roma'da Selen Görgüzel'le dünya evine giren Hamdi Alkan'ın son zamanlarda eşiyle arasının bozuk olduğu iddia edilmişti. Haklarında çıkan iddialara karşı konuşmayan ünlü çift geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Alkan'la Görgüzel'in arasında nafaka, maddi veya manevi tazminat istemediği ortaya çıkmıştı. Protokol gereği ise ünlü oyuncuya ait bir araba ve New York'da bir dairenin Görgüzel'e bırakıldığı belirtilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra lüks araba olarak adlandırılan arabanın 2005 model olduğu ve maddi karşılığının da 90 bin TL olduğu öğrenilmişti. Çıkan bu haberler sonrasında sessizliğini korumaya devam eden Hamdi Alkan, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 

Alkan: Dünya malı dünyada kalır 

Bir alışveriş merkezinde arkadaşlarıyla restoranda buluşan ünlü oyuncu Hamdi Alkan, boşanma davasının ardından günler sonra kameralara yansıdı. 55 yaşındaki yönetmen ve oyuncu Alkan konuya ilişkin; ''Arkadaşlar hayat bu. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti. Allah herkesin yolunu açık etsin. Başka diyecek bir şey yok'' ifadelerini kullandı. Günlerdir gündemden düşmeyen araba ve ev konusu hakkında ise; ''Dünya malı dünyada kalır, boş verin'' diyerek konuya ilişkin son noktayı koydu. 

Hamdi Alkan'dan boşanma açıklaması

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal