Türkiye’nin Mutfağı Şef Ramazan Bingöl kimdir?

TRT1'in yeni programı olan Türkiye'nin Mutfağı büyük bir merakla izleyiciler tarafından bekleniyor. Programın şefi olan Ramazan Bingöl ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Türkiye'nin Mutfağı programının şefi Ramazan Bingöl kimdir? İşte detaylar...

26.03.2022-14:50 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-14:50) Türkiye’nin Mutfağı Şef Ramazan Bingöl kimdir?

Yakın zamanda hafta içi her gün TRT11 ekranlarında yayınlanacak olan Türkiye'nin Mutfağı adlı program merakla bekleniyor. İzleyiciler ise fragmanlardan gördükleri program şefi olan Ramazan Bingöl'ün kim olduğunu emrak ediyor. Biz de haberimizde detayları sizlerle paylaştık.

Türkiye'nin Mutfağı sunucusu kimdir?

TRT1'de yayınlanacak olan bu programda Türkiye'nin 81 ilinin yöresel yemekleri hazırlanacak ve yarışma yapılacak. Program ilerleyen günlerde hafta içi her gün TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Büyük bir ilgi görmesi beklenen programın sunuculuğunu ise ünlü şef Ramazan Bingöl yapacak.

Türkiye’nin Mutfağı sunucusu Ramazan Bingöl kimdir?

Ramazan Bingöl, 1967 senesinde Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğmuştur. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde almıştır. Bingöl, ailesinin şirketinde 20 sene boyunca çalışmıştır. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Deneği (TÜRES)’nin Genel Başkanıdır ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Deneği (MÜSİAD)’nin de yönetim kurulu asil üyesidir. 2005 senesinde “Restoran İşletmeciliği – Restoranlar ve Lokantalar Nasıl Yönetilir?”  adlı kitabını çıkarmıştır. Bunun yanı sıra Bingöl, Skylife ve Anadolu Jet Dergilerinin gastronomi sayfalarının yazarlığını da yapmıştır.

ramazan bingöl

Türkiye'nin Mutfağı başvurusu

Türkiye'nin 81 ilinden yapılacak yöresel yemeklerin yarışacağı bu programda birbirinden başarılı isimler yer alacak. Programın sunuculuğunu ise Ramazan Bingöl yapacak. Programa başvuru yapmak isteyen kişiler https://www.trt1.com.tr adresinden başvuru yapabilirler. 

Türkiye'nin Mutfağı ne zaman başlayacak?

TRT1'in yeni programı Türkiye'nin Mutfağı, Ramazan Bingöl sunuculuğunda 4 Nisan Pazartesi itibari ile hafta içi her gün 12.45'te izleyici karşısına çıkacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal