Selami Şahin katıldığı programda yıllar önce geçirdiği trafik kazasına ait korkunç detayları ilk kez anlattı: Kolumu keseceklerdi neredeyse

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, katıldığı programda özel hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.04.2022-14:41 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-14:41)

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, televizyonlara verdiği aranın ardından birkaç yık önce Youtube'da dijital içerik üretmeye başladı. Birçok sanatçıyı programlarına konuk olarak alan ve merak ettiği soruları yanıtlayarak takipçi kitlesine sunan Çağlayan'ın bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Selami Şahin oldu. Müzik kariyerinde ve özel hayatında merak edilen soruları programda yanıtlayan usta sanatçı, bilinmeyen pek çok anısına da yer verdi. Dur Bi Dinle programında konuk olan Şahin, yıllar önce geçirdiği trafik kazasındaki korkunç detayları da paylaştı. 

Şahin’den İrem Derici açıklaması geldi

Usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin, bir dönem ünlü popçu İrem Derici ile aşk yaşamıştı. Kısa süren birlikteliğin ardından uzun bir süre sonra ise ünlü şarkıcı Şarkılar Bizi Söyler isimli programda Selami Şahin'e ait Oh Olsun isimli şarkıyı seslendirmişti. Şahin'in bu durum karşısında ''İrem benim şarkımı okuyamaz'' dediği öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından Şahin ilk kez konuştu. Başarılı şarkıcı konuya ilişkin olarak; ''Arkadaşlar bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Ben İrem Hanım'a karşı değilim. Kim olursa olsun benimle bir mutabakat imzalamadan hiçbir şarkımı bir yerde okuyamaz'' şeklinde bir yanıt verdi. 

Selami Şahin geçirdiği kazayı anlattı

Eşiyle nasıl tanıştığını anlattı

Yöneltilen sorulara samimi bir şekilde açıklama getiren Selami Şahin, 37 yıllık eşi Didem Şahin ile nasıl tanıştığını anlattı. Şahin; ''Biz sanatçıya kız vermeyiz dediler. Üçüncü kez istemeye gittim, babası ‘Bu adamı seviyor musun?’ dedi. Cevap yok! ‘Cevap vermediğine göre seviyor, verdim gitti’ dedi'' ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı nişan yüzüklerini de merhum sanatçı Zeki Müren'in taktığını söyleyerek hediye olarak da kendisine otuz altın verdiğini söyledi. Tüm bu güzel anıların yanı sıra ünlü şarkıcı 1980'li yıllarda geçirdiği trafik kazasından bahsetti. Otomobiline kamyon çarptığını söyleyen Şahin; ''Caddebostan’a giderken önümüze kamyon fırladı. Yanımdaki arkadaşım vefat etti. Elimi alnıma koyarak, başımı korumuşum, yoksa ölecektim. Kolumu keseceklerdi neredeyse. Lider bir yaşındaydı daha. Kafama darbe yediğim için bir yerde saç var, bir yerde de yok'' diyerek başına gelen korkunç olayın detaylarını ilk kez anlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal