Gişe rekorları kıran Bergen filmi hakkında yapılan tartışmalara ünlü oyuncu Nuri Alço da dahil oldu

İlk yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Bergen filmine, Nuri Alço'dan da yorum gecikmedi. İşte habere ilişkin o detaylar...

11.04.2022-12:42 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:53)

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan usta oyuncu Nuri Alço, gişe rekorları kıran Bergen filmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören ve birçok tartışma konusu haline de gelen Bergen filmi hakkında yorum yapanlar kervanına Nuri Alço da dahil oldu. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı filme dair yorumda bulunan Alço, çok konuşulacak açıklamaların altına imzasını attı. Alço; ''İzleyiciler Bergen filmine merak edilen hazin öyküyü izlemek için gitti. Bu nedenle gişe rekoru kırdı. Yani bu senaryonun başarısı değil, hikâyenin merak konusu olmasındandır'' ifadelerini kullandı. 

Nuri Alço'dan Bergen çıkışı

Alço: Senaryonun başarısı değil 

Bergen filmi hakkında açıklamalarına devam eden Nuri Alço; ''Geçmişten bu yana kadına şiddetin katlanarak çoğaldığı ortamda bu film de şiddete yönelik sübliminal mesajları izleyiciye vermeleri lazımdı. Örneğin Bergen ve Halis'in çocukluğuna kadar inilmeli ve travmatik yanlarını da filme yansıtmalılardı. Bir filmin gişe rekoru kırması o filmin başarılı olduğunu göstermez. İzleyiciler Bergen filmine merak edilen hazin öyküyü izlemek için gitti. Bu nedenle gişe rekoru kırdı. Yani bu senaryonun başarısı değil, hikâyenin merak konusu olmasındandır'' dedi. Film hakkındaki tartışmalara bir yenisini daha ekleyen Alço'nun bu sözlerine başrollerden bir yanıt gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. 

Abdullah role nasıl hazırlandığını anlatmıştı

Yer aldığı her sineme filminde ve televizyon dizilerinde oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, filmle ilgili; ''Bir kadın anlatıyoruz. Hiçbir insan birkaç tamlamayla anlatılamaz. Beni cezbeden senaryo oldu. Daha objektif, ne olursa olsun güçlü tarafından bakılması. Çünkü yaşadığı acıların tarifi yok. Bergen gibi çok tanınan bir insanı canlandırmak büyük bir sorumluluk gibi algılanabiliyor. Benim için senaryoda yazan önemli. Ben senaryoda yazılan kıza odaklandım. Bergen’in şarkılarını referans alarak, elimden geleni yapmaya çalıştım'' şeklinde konuşmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal