Bergen filminin gişe rekorları kırdığını gören ünlü arabeskçinin katili Halis Serbest dava açarak tazminat talep etti

Gündemden düşmeyen Bergen filmine Halis Serbest de dahil olarak, manevi tazminat davası açtı. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.04.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-15:38)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yaşadığı acılarla bir döneme damgasını vuran Bergen, Halis Serbest tarafından öldürülerek genç yaşta hayata gözlerini yummuştu. Acılarla dolu hayatı geçtiğimiz ay beyaz perdeye taşınan ve başrollerinde de başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı filme dair tansiyon bir an olsun düşmüyor. Film her şehirde yayınlanırken, Bergen'in katilinin yaşadığı Kozan'da filmin yayınlanmaması olay olmuştu. Bunun üzerine Bergen ve filmin yayınlanmaması hakkında konuşan Serbest; ''Film hayal ürünüdür. Gerçekleri yansıtmayan filmin memleketimde yasaklanmasını doğru buluyorum. Film çekilirken kimse gelip benden görüş istemedi. Hatta film Adana'da bile çekilmedi. Hayal ürünü olan bu filmi izlemeyi düşünmüyorum. Filmde Bergen'i canlandıran kadın oyuncu bana 'Cani adam' demiş. Ben cani değilim. Olayın yaşandığı tarihe dönecek olursak yaptıklarımdan pişman değilim. Bergen'e Adana'nın en lüks semtinde saray gibi ev aldım. Bütün ihtiyaçlarını en üst seviyede karşıladım, kendisini de defalarca uyardım. Ama bizim aramızı bozan annesiydi. Bunlar araştırılabilir. Filmi belki ilerleyen zamanlarda TV'den izleyebilirim'' ifadelerini kullanmıştı.

Halis Serbest manevi tazminat talep etti

Serbest 300 ila 500 bin TL arasında tazminat talep etti

Halis Serbest'in Bergen'in filmi hakkındaki söylemlerinden ve çok tartışılan açıklamalarının ardından bir kez daha skandal bir olayla gündeme geldi. Gündemden düşmeyen ve gişe rekorları kıran filmi gören Halis Serbest, yapım şirketine maddi ve manevi tazminat davası açtı. Halis Serbest'in avukatı konuya ilişkin açıklama yaparak; ''Müvekkili inanılmaz derece ölüm tehditleri alıyor. Bununla beraber sosyal medyada sürekli hakarete maruz kalıyor. Ortada kişinin rızası olmadan çekilmiş bir film ve hukukun zedelendiği bir durum vardır'' şeklinde ifade etti. Bunun üzerine yapım şirketi de bir açıklama yaparak filmde ''kişilik haklarına saldırı'' söz konusu olmadığını belirtti. Davacı Serbest'in hayati tehlikesinin olmadığını ve hayatın olağan akışına aykırı olduğu öne sürüldü. Serbest'in avukatı ise filmden 300 ila 500 bin TL arasında bir tazminat talep edeceklerini ve bu tutarın da filmin elde edeceği gelire göre değişeceğini belirtti. İlerleyen günlerde konuya ilişkin sürecin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal