Survivor Anıl Berk Baki kimdir, neden yarışmada yok? Anıl Berk nerede, ne zaman yarışacak?

Tv 8 ekranlarında yer alan Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Anıl Berk Baki kim? Anıl Berk Baki neden yarışmada yok? Anıl Berk Baki'ye ne oldu, yarışmaya başlayacak? Soruları Survivor izleyicileri tarafından araştırılmaya başlanıldı.

11.04.2022-20:12 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-20:12) Survivor Anıl Berk Baki kimdir, neden yarışmada yok? Anıl Berk nerede, ne zaman yarışacak?

Tv 8 ekranlarında sevenleri ile 15 Ocakta yayına giren Survivor All Star yarışmasının gönüllüler takımında yer alan güçlü yarışmacısı Anıl Berk Baki kimdir? İzleyiciler tarafından desteklenen  Anıl Berk Baki nerede? Survivor izleyicileri sevilen yarışmacıyı araştırmaya başladı. 

Ali Berk Baki hakkında 

1991 yılı İstanbul doğumlu olan yarışmacı aslen Trabzonludur. Ali Berk Baki, 1.80 boyunda 84 kilodur.  Galatasaray Lisesini yatılı olarak tamamlayan yarışmacı, Yeditepe Üniversitesinde okurken yelken sporu yapamaya devam etti. Okulun Amerikan futbol takımına girdi. İkinci senesinde Amerikan Futbolunda Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Okulu bittikten sonrada profesyonel olarak yelkenciliğe devam eden Ali Berk Baki, aynı zamanda milli futbolcudur. 2018 Survivor yarışması ile de adını duyuran Ali Berk, Survivor 2022 All Star yarışma programında Gönüllüler takımında yer alan ve parkurlarda çok iyi bir yarışmacıdır. Aynı zamanda yakışıklı yarışmacının İlayda Oral adında sevgilisi vardır. 

Survivor Ali Berk Baki neden yok

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal