Sel Felaketinden Geriye Kalanlar Komandoları Duygulandırdı

Kastamonu’da yaşanan sel felaketleri sonrasında, bölgede birçok can ve mal kaybı gerçekleşti. Yaşanan doğal afet sonrasında bir genç kız hayatını kaybetti.

25.08.2021-18:42 - (Son Güncelleme: 25.08.2021-18:42) Sel Felaketinden Geriye Kalanlar Komandoları Duygulandırdı

Sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde, markette çalışırken sele kapılarak hayatını kaybeden genç kıza eşyalar ortaya çıktı. Genç kıza ait telefon ve 50 TL bulundu. Selin getirdiği enkazdan çıkan eşyalar komandoların duygulu anlar yaşamalarına sebep oldu. 


SEL BÜYÜK TAHRİBATA NEDEN OLDU

Karadeniz bölgesinde etkisini gösteren sel felaketi 11 Ağustos tarihinde Kastamonu'nun Azdavay, Küre, İnebolu, Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Şenpazar ve Pınarbaşı ilçelerinde büyük tahribata neden oldu. Selden etkilenen birçok ev ve işyerleri kullanılamaz hale geldi. Sel felaketine çalışırken yakalanan Gizem Meryem Özgün, sele kapılarak hayatını yitirmişti. Gizem Meryem Özgün'ün cenazesi, sular çekildikten sonra bulunabildi ve son yolculuğuna uğurlandı. 


Komando ekipleri sel felaketinin etkili olduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde enkaz kaldırma çalışmalarına destek verdiği sırada Gizem Meryem Özgün'ün hayatını yitirdiği markette temizlik çalışması yaptığı sırada balçıkların içerisinde cep telefonu buldu ve birkaç eşyalarını buldu. Eşyaların tutanak tutularak muhafaza altına alındığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal