Bozkurt'ta Meydana Gelen Sel Felaketinde Hayatını Kaybeden Öğretmenin Adı Çalıştığı Okula Verildi

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Kastamonu Bozkurt'taki sel felaketinde hayatını kaybeden MEB personelinin ismi çalıştığı okula verildi.

24.08.2021-12:12 - (Son Güncelleme: 24.08.2021-13:36)

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından geriye acı anlar geldi. Sel sularına kapılıp  yaşamını yitiren Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) personeli Duygu Çelikel'in ismi, çalıştığı anaokuluna verildi. 


BAKAN ÖZER GEREKLİ İNCELEMELERİ YAPTI

Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos tarihinde kuvvetli yağışların ardından yaşanan sel felaketi, can kayıplarına ve büyük çapta hasara neden olarak felakete dönüştü. Bozkurt Anaokulu yardımcı hizmetler personeli Duygu Çelikel, okulda görev yaptığı esnada Ezine Çayı'ndan selin geldiğini fark edince güvenli bir yere geçmeye çalıştı. O sırada sel sularına kapılan öğretmen Çelikel, hayatını olay anıda kaybetti. Öğretmen Çelikel'in cenazesi, İnebolu ilçesine bağlı Dibek köyünde toprağa verildi. Gerekli incelemeleri yapmakta olan ve Bozkurt'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Çelikel'in eşi Tarkan Çelikel'i evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. 

ANAOKULUNA ÖĞRETMEN ÇELİKELİN ADI YAZILI TABELA ASILDI

Bununla beraber Milli Eğitim Bakanı Özer, Çelikel'in isminin görev yaptığı  Bozkurt Anaokuluna verileceğini dile getirdi. Bunun üzerine Bozkurt Anaokuluna, Duygu Çelikel Anaokulu yazılı tabela asıldı. Çevresi kum ve balçıkla dolan okulun yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal