Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Fatih Altaylı'ya Sinirlendi

Dün Habertürk ekranlarında canlı bir şekilde 'Teke Tek' programına Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş konuk oldu. Program akışında Fatih Altaylı'nın sürekli bir şekilde Melih Gökçek'in ismini gündeme getirmesinin ardından Mansur Yavaş sinirlendi.

25.08.2021-17:34 - (Son Güncelleme: 25.08.2021-17:41)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün akşam Fatih Altaylı'nın sunmuş olduğu 'Teke Tek' programının konuğuydu. Canlı yayın akışında göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu icraatları anlatan Belediye Başkanı Yavaş, program sırasında Fatih Altaylı'nın sürekli bir biçimde eski belediye başkanı Melih Gökçek'in ismini gündeme getirmesi sonucunda bir hayli sinirlendi.

Fatih Altaylı, konuşma esnasında esprili bir şekilde Yavaş'a 'Sizi bir daha konuk almayacağım. Sizin konuk olacağınızı duyurduktan sonra Gökçek ve çevresinin gönderdiği yüzlerce mesaj nedeniyle telefonumu kullanamaz hale geldim.' sözlerini kullanarak takıldı.

'NAMUSLU, ŞEREFLİ İNSAN DEDİKODU YAPMAZ'

Bu esnada sürekli bir şekilde eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adının geçmesine sinirlenen Yavaş ise Altaylı'ya, 'Kusura bakmayın ama 3 seferdir de bir trolün böyle benim vaktimin çalmasına izin veriyorsunuz. Böyle bir şey yok. Gidecek savcılığa verecek. Şunu söylüyorum namuslu şerefli insan dedikodu yapmaz gider savcılığa verir. Ben öyle yapıyorum, kimse babamın oğlu değil.' sözlerini kullanarak çıkıştı.

Bu sözler karşısında bir süre şaşıran Altaylı ise Mansur Yavaş'a sadece 'Ama efendim sormayınca da danışıklı dövüş yapıyorsunuz diyorlar.' sözlerini kullanmakla yetindi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal