Mansur Yavaş Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı!

Fatih Altaylı, canlı yayında konuk ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ‘Hep projeler var ama gerçekleşen şey pek az’ ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş ortaya kesin bir proje koyamayınca sosyal medyada gündem oldu.

25.08.2021-09:01 - (Son Güncelleme: 25.08.2021-09:37) Mansur Yavaş Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı!

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın canlı yayın programına konuk olan CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gazeteci Fatih Altaylı’nın ‘Hep projeniz var ama gerçekleşen şey pek az’ sözleri karşısında zor anlar yaşadı. Mansur Yavaş’ın, ortaya net bir proje koyamaması sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

KENDİSİ BİLE CEVAP VEREMEDİ

Fatih Altaylı’nın ‘İlgimi çeken şu oluyor. Hep projeler var ama gerçekleşen şey pek az.’ sözleri karşısında yanıt veremeyen Mansur Yavaş zor anlar yaşadı. Mansur Yavaş net bir cevap veremeyince durumu ‘İhalesi yapılacak, projesi var. Neyse şimdi bulamadım.’ Sözleriyle geçiştirmeye çalıştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Mansur Yavaş’ın canlı yayında yaşadığı zor anlar sosyal medyada gündem oldu. CHPli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, farklı siyasi isimlerden ve vatandaş tarafından tepkiler alarak eleştiri yağmuruna tutuldu.

AYNI SORU DAHA ÖNCE VATANDAŞA SORULMUŞTU

Ankara'da geçtiğimiz günlerde sokak röportajları sırasında vatandaşa 'Mansur Yavaş'ın gerçekleştirdiği 3 icraatini sayabilir misiniz?' diye sorulmuştu. Vatandaş CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın vaad ettiği ve gerçekleştirdiği hiçbir icraatini sayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal