Sedat Peker, Bakan Albayrak'ı Kullanarak Algı Yaratmak İstedi

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı bir videoda Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın adını kullanarak algı yaratmaya çalıştı.

08.05.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-11:14) Sedat Peker, Bakan Albayrak'ı Kullanarak Algı Yaratmak İstedi

Suç Örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı bir video sosyal medya gündemini meşgul etti. Kendisine algı operasyonu yapılıyormuş gibi açıklamalarda bulunan Peker, yaptığı açıklamalar ile algı operasyonu yapan taraf oldu.

Peker yayınlamış olduğu bir videoda sözde Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın yurt dışına çıkmasına izin vermeyin dediğini iddia etti ve olayı, kendisine bir algı operasyonu yapılıyormuş gibi lanse ederek çarpıtmak istedi. Peker yaptığı açıklamada, "Tam tayyare kalkacakken pistin orada 1 saat kadar durduruldu. Kaptana sordum. Dedi ki, 'Bilmiyoruz.' Daah sonrasında da, 'Sayın Cumhurbaşkanının uçağı gelecekmiş, ondan bekliyoruz.' dedi. Fakat o gün Sayın Cumhurbaşkanının oraya uçağının inişi yokmuş. Her neyse bizler Karadağ'a geldik, ben buraya yerleştim. 2-3 saat geçmedi bir arkadaşım arad: 'Sizin bugün havaalanında beklettiler mi? dedi. 'Evet beklettiler' dedim. Dedi ki, 'Berat bey yönerge vermiş. Sakın yurtdışına çıkmasına izin vermeyin. Onu gözaltına alın, sonra cezaevine atın.' Demişler ki, dosya hazır değil, yurdışınan çıkış yasağı olmadığın için bırakmazsak suç olur, aslına bakarsanız 1 hafta Karadağ'a gidiyor, geri geliyor. Yine gidip geri gelir' demişler." ifadelerini kullandı.

Peker, bu ifadelerle Albayrak'ın kendisini yok etmeye çalıştığı yönünde algı yaratmak istedi.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal