Savaşçı Ayça Geri mi Döndü?

4 yıldır izleyicisi ile buluşmaya devam eden Savaşçı, yeni sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin sevenleri Ayça karakterinin bu sezon olup olmayacağını merak ediyor. Peki Savaşçı Ayça öldü mü? Savaşçıya yeni oyuncu mu girdi?

02.02.2021-10:15 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-10:15) Savaşçı Ayça Geri mi Döndü?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 5. sezonu ile geri dönüyor. Ancak diziden gelen ayrılık haberleri ile hikayenin değişip değişmeyeceği merak konusu olmuştu.

Limon Film'in aldığı kararla çekimleri koronavirüs yüzünden duran Savaşçı, 2020-2021 sezonunda da izleyicisi ile buluşacak. Dizinin takipçileri ise dizide karakterlerin değişip değişmeyeceğini merak ediyor.

Bu karakterlerden biri Ayça. Savaşçı Ayça öldü mü? Savaşçı dizisine yeni oyuncu mu girdi? Savaşçı ne zaman?

SAVAŞÇI AYÇA ÖLDÜ MÜ?

Reytingleri yüksek olan dizi koronavirüs yüzünden durmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen haberle çekimlere yeniden başlandığı ortaya çıkmış ve yeni sezon tanıtımı çok geçmeden yayınlanmıştı.

Pazar akşamları FOX TV'de yayınlanmaya devam edecek Savaşçı dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Ayça karakterine hayat veren Seçil Buket Akıncı'nın diziden ayrılmasıyla birlikte diziye Feyza Sevil Güngör dahil oldu. Genç oyuncu, Ayça karakterini canlandıracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal