Savaşçı 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

FOX'un sevilen dizisi Savaşçı geçtiğimiz sezon ekranlara ara vermişti. Sevilen dizi Savaşçı 5. sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte Savaşçı 5. sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı...

27.01.2021-10:39 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-10:39) Savaşçı 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

FOX Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan sevilen dizi Savaşçı, geçtiğimiz sezon yayın hayatına ara vermişti. Limon Yapım'ın yayıncılığını üstlendiği, Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Savaşçı dizisinin 5. sezon haberi geçtiğimiz günlerde gelmişti.

Savaşçı'nın çekimleri Eskişehir'de çekilmeye başlanırken setten ilk haberler de geldi. Dizinin izleyicileri tarafından merak beklenen Savaşçı, 99. bölümü ile 4. sezonun finalini yapmıştı. Dizinin son bölümünde Yüzbaşı Kağan, Merlin'in adamları tarafından vurulan Kopuz Albay'ın önüne geçerek vurulmuştu.

Ağır yaralanan Kağan'ı korumak ve çatışmanın içinden çıkarmak isteyen Kopuz Albay, çıkmazın içinde kalmıştı. Kılıç Timi ve Yörük Haydar ise ağır yaralı Kağan'ı ve Kopuz Albay'ı kurtarmak için plan yapmış fakat Kutalmış Paşa tarafından durdurulmuşlardı.

SAVAŞÇI 5. SEZON OYUNCULARI KİM?

Başrol oyuncularının Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli olduğu Savaşçı'nın dizi kadrosuna 5. sezonda yeni isimler dahil oldu. Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ediz Hun'un yanı sıra Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Tamer Karadağlı da diziye yeni giren yeni isimler oldu.

SAVAŞÇI 5. SEZON BAŞLADI MI?

5. sezon tanıtım filmi yayınlanan Savaşçı'nın ekranlara 100. bölümle döneceği biliniyor. Çekimlerine Eskişehir'de devam eden dizini 1 Şubat 2021'de ekranlara dönmesi bekleniyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal