Sassuolo Milan maç özeti ve golleri izle S Sport Plus | Sassuolo Milan youtube geniş özeti ve maçın golleri

İtalya Ligi’nde lider olan Milan deplasmanda Sassuolo ile şampiyonluk maçına çıkıyor. Bu maçın önemli anlarını izlemek isteyenler ise internet üzerinden Sassuolo Milan maç özeti ve golleri izle S Sport Plus, Sassuolo Milan youtube geniş özeti ve maçın golleri sorgulamalarını yapıyor.

22.05.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-20:29) Sassuolo Milan maç özeti ve golleri izle S Sport Plus | Sassuolo Milan youtube geniş özeti ve maçın golleri

İtalya Serie A’nın 38. haftasında lider Milan deplasmanda Sassuolo ile sezonun karşılaşmasına çıkacak. Son maçında evinde Atalanta’yı 2-0 yenerek son haftaya Inter’in 2 puan önünde lider giren Milan bu maçtan beraberlik çıkarması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Inter Sampdoria karşısında puan kaybı yaşarsa Milan her sonuçta şampiyon olacak. Sassuolo ile ligin ilk yarısında 3-1 yendiği Milan’ı yine yenmek istiyor.

Sassuolo Milan maçı ne zaman?

İtalya Serie A 38. hafta karşılaşması olan Sassuolo Milan maçı 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 19.00’de MAPEI Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma canlı olarak S Sport Plus ekranlarında olacak. Sassuolo Milan maçı hakemi Daniele Doveri olacak.

Sassuolo Milan

Sassuolo Milan muhtemel 11'leri:

Sassuolo: Consigli, Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos, Lopez, Frattesi, Berardi, Raspadori, Traore, Scamacca

Milan: Maignan, Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez,Tonali, Kessie, Saelemaekers, Krunic, Leao, Giroud

Sassuolo Milan maçı özeti bitiş düdüğüyle beraber S Sport’un Youtube kanalında izlenebilecek.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal