Hatayspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Hatay Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Hatayspor evinde Giresunspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen spor severler ise internete yönelerek Hatayspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Hatay Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri hakkında araştırmalar yapıyor. Maçın merak edilenleri haberimizde...

22.05.2022-20:28 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-10:24) Hatayspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Hatay Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de sezonun son karşılaşmasında lige çıktığı ilk sezonda kümede kalmayı başaran Giresunspor, deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Hatayspor’un taraftarı önünde sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldığı mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Ayrıca mücadelenin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın görevinden istifa etmiş olması geceye damga vurdu.

Hatayspor Giresunspor maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’in son hafta maçlarından birisi olan Hatayspor Giresunspor mücadelesi Pazar akşamı saat 19:00’da oynandı.


Hatayspor Giresunspor maçı hangi kanalda yayınlandı hakemi kimdi?

Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanan Hatayspor – Giresunspor karşılaşması beIN Sports ekranlarında futbolseverlerle buluştu. Mücadeleyi ise hakem Ali Palabıyık yönetti.

Hatayspor Giresunspor maçı ilk 11’ler:

Hatayspor : Munir, Sadık, Sackey, Burak, Adekugbe, Onur Ergün, Ribeiro, Saba, Yassine Benzia, El Kaabi, Mame Diouf.

Giresunspor : Okan Koçuk, Hayrullah Bilazar, Sergen Yatağan, Alexis Perez, Aziz Behich, Zeki Yavru, Chiquinho, Flavio, Muhammed Gümüşkaya, Suleymanov, Umut Nayir.

Hatayspor Giresunspor maçı özetini maçın sona ermesinin ardından Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal