Şarkılar Bizi Söyler İrem Derici kimdir, nereli? İrem Derici kaç yaşında, evli mi? İrem Derici gerçek adı nedir?

Yaptığı konuşmalar ve eleştiriler ile gündeme gelen İrem Derici bu kez de yaşadığı aşk ile adını duyurdu. Cem Belevi ile inişli çıkışlı ilişki sonrası ikili birlikte Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oldu. 'Belki' isimli düetleri sevenleri tarafından beğenilirken İrem Derci kimdir, yaş yaşında soruları sıklık kazandı. İrem Derici hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

05.03.2022-18:30 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-18:40) Şarkılar Bizi Söyler İrem Derici kimdir, nereli? İrem Derici kaç yaşında, evli mi? İrem Derici gerçek adı nedir?

Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler her hafta farklı konuklar ile ekranlara gelmektedir. Bu haftaki konuklar arasında ise sevilen popçu İrem Derici yer alıyor. Doğallı ve dobralığı ile sevilen Derici kimdir sorularına yanıt aranmaktadır. İrem Derici hakkında detaylar haberimizde. 

İrem Derici kimdir? 

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İrem Derici küçük yaşlarda müzik enstrümanlara merak salmıştır. 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı.

İrem Derici kimdir, nereli, kaç yaşında?

İrem Derici şarkıları

Kalbimin Tek Sahibi 

Bazı Aşklar Yarım Kalmalı

Aşkımız Olay Olacak

Evlenmene Bak 

Dur, Yavaş 

Acemi Balık

Ben Tek Siz Hepiniz

Çok Sevmek Yasaklanmalı

Diskografi

Dantel (2016)

Sabıka Kaydı (2018)

Mest Of (2019)

Televizyon da yer aldığı projeler

O Ses Türkiye (2011) - Kendisi

İşte Benim Stilim (2016) - Kendisi

İrem Derici ile Eğlenmene Bak (2017) - Kendisi

Jet Sosyete (2018) - Kendisi

Kalk Gidelim (2019) - Kendisi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal