Şanlıurfalı Vatandaştan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Teröre Destek Veriyorsun Çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'ya yaptığı ziyaret sırasında beklemediği bir tepki ile yüzyüze geldi. Kılıçdaroğlu, Balıklıgöl'de esnaf ziyareti yaptığı sırada bir vatandaşın sert tepkisi ile karşılaştı.

10.12.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-10:50)

Ufak çaplı bir  gerginlik yaşanmasının ardından, olay partililerin gergin ortamı yatıştırma çabaları ile son buldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa ziyaretinde vatandaşın tepkisi ile karşılaşınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. Balıklıgöl'e bir ziyaret gerçekleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, esnafı dolaştığı sırada bir vatandaş, "Teröre destek veren bir adamın burada ne işi var?" diye çıkıştı. Partililer olayı yatıştırmaya çalışırken Kılıçdaroğlu bölgeden uzaklaştı ve bu şekilde gerilim sona erdi. 

KIILÇDAROĞLUNA TERÖRE DESTEK TEPKİSİ

Şanlıurfa’ ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Balıklı Göl esnafı Kılıçdaroğlu'na, terör ile arasına mesafe koyamaması nedeniyle büyük tepki gösterdi. Bir vatandaş, "Teröre destek veren bir adamın burada ne işi var?" sorusunu sorunca ortam bir hayli gerildi. Partililer vatandaşa tepki gösterirken, olay çıkmadan Kılıçdaroğlu bölgeden uzaklaştı.

CHP, SURİYE VE IRAK TEZKERESİNİ KABUL ETMEMİŞTİ

CHP, terör örgütü YPG/PKK tehdidine karşı sınır ötesinde operasyon düzenleyebilmek adına  istenen tezkereye hayır demişti. CHP'nin bu tavrını PKK elebaşları 'Cesur bir adım' olarak nitelendirmiş, Kılıçdaroğlu'nu tebrik etmişti. CHP'nin HDP ile arasında ki olumlu ilişki ve HDP ile PKK arasında bir bağ olmadığını savunması da kamuoyu tarafından büyük tepki toplamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal