Samsun'da Trajik Hikaye, Baba Ve Oğul 2 Saat Arayla Hayatlarını Kaybetti!

Samsun'da yaşanan olayda, bir baba kalp krizi sonucu ölürken, oğlu ise 2 saat sonra hayvan saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

24.11.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:04) Samsun'da Trajik Hikaye, Baba Ve Oğul 2 Saat Arayla Hayatlarını Kaybetti!

Son dakika gelen bilgilere göre, Samsun'da yaşanan olayda fındık bahçesinde çalıştığı sırada kalp krizi geçiren Erdoğan Matur hayatını kaybetti.

Samsun'un Atakum ilçesinin Erikli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, fındık bahçesinde çalışan 79 yaşındaki Erdoğan Matur'dan ailesi bir süre haber alamadı.  Babasını merak eden oğlu Zeki Matur gittiği fındık bahçesinde babasının cansız bedeniyle karşılaştı. Zeki Matur olayı sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri babanın öldüğünü saptarken fındık bahçesinde incelemelerde bulundu.

İŞİTME ENGELLİ OĞLU DA AYNI YERDE HAYATINI KAYBETTİ

Köy muhtarının haber vermesi ile olay yerine gelen acılı aile bir şok daha yaşadı. Aile işitme engelli olan 53 yaşındaki oğullarını 200 metre uzaklıkta ölü buldu.

BABA OĞUL 2 SAAT ARAYLA VEFAT ETTİ

Olay yerine yakın olan sağlık ve polis ekipleri yapılan incelemeler sonucunda işitme engelli Recep Matur'un boynuz darbeleri sonucunda hayatını kaybettiğini saptadı.

MUHTAR DETAYLI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Trajik olay hakkında açıklamalarda bulunan köy muhtarı  Hüseyin Sarı konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; "Zeki, babasının fındık bahçesinde ölü olarak bulmuş. Sonra beni oğlu aradı. 'Muhtarım babam öldü' dedi. Ben de geldim 112 ile jandarmayı aradık. Daha sonra işitme engelli oğlu Recep'i merak ettik. O da evlerinin yakınında ölü bulundu. Otlattığı öküzün boynuz darbesiyle ölmüş. Hayvan boynuzlarıyla epey sürüklemiş Recep'i. Baba ile oğlu 2 saat arayla öldü. Jandarma'ya da Recep evi göstermiş."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal