Salonunuza Basit Ama Etkili Dokunuşlar

İç mekanlarda belirli aralıklarla olarak küçük değişiklikler yapmanın insan psikolojisi üzerindeki olumlu etkilerini olduğunu biliyor muydunuz? Salonlarınızda küçük dokunuşlar ile büyük bir değişime hazır mısınız? İşte küçük tüyolar ile yapabileceğiniz büyük değişimler…

07.07.2020-08:37 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-08:20) Salonunuza Basit Ama Etkili Dokunuşlar

Zaman zaman yaşadığımız evin dekorasyonunu değiştirmek isteriz fakat buna ne zaman ne de maddi olarak imkanlar yeterli olur. Ama şunu unutmamalısınız ki değişimler her zaman büyük farklılıklar yaratarak olmaz. Siz küçük dokunuşlar ile de büyük farklar yaratabilirsiniz.

Fotoğraf Duvarı Yapın

En çok vakit geçirdiğimiz, misafirlerimizi ağırladığımız, ailece bir araya geldiğimiz ortak alanımız salonlarda ufak değişiklik yapmak sizin elinizde. Ailece vakit geçirmek demişken; güzel anılarınızın, en sevdiğiniz aile fotoğraflarınızın olduğu bir fotoğraf duvarı hazırlamaya ne dersiniz? Birkaç farklı boyda alacağınız çerçevelerin içine en sevdiğiniz resimleri yerleştirin. Çerçevelerin arasına duvar aksesuarları, yazılı panolar da eklemeye de bilirsiniz.

Mobilyalara Küçük Dokunuşlar

Şu sıralar iç mekanlarda kullanılan en revaçta malzemelerden birisi de mermer. Doğal dokusu, yüzlerce alternatifi ve dayanıklı olması tercih sebeplerinin en önemlileri arasındadır. Siz de cam veya ahşap tablalı yemek masanızdan sıkıldıysanız, salonunuza uygun renkte bir mermer seçip sadece tablayı değiştirmeyi deneyin. Böylece komple masanızı yenilemeye gerek kalmadan, etkili bir değişime şahit olacaksınız.

Koltuk Şalları Kullanın

Senede veya iki senede bir yapacağınız ufacık dokunuşlar ile mobilyalarınızın kullanım ömrünü uzatabileceğinizi biliyor muydunuz? Farklı tarzda aksesuarlarla onları daha spor, daha modern ya da daha şık bir görünüme ulaştıracaktır. Koltuk takımı konusuna dönecek olursak; farklı renkte koltuk şalları ve yastıklar ile onları hayalinizde görünüme kavuşturabilirsiniz.

Taze Çiçekler

Salonunuzda en az bir adet yeşil bitki bulundurmaya özen gösterin. Taze çiçeklerin de mekanın enerjisini yükseltecektir. İç mekan bitkileri arasından bakımını en kolay üstlenebileceğinizi düşündüğünüz olanını tercih edin. Taze çiçekleri salonunuzun en görünür noktasını koyun. Onları her gördüğünüzde mutlu olacağınıza eminiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal