Saldırı Sonucu Öldürülen Eşinin Fotoğrafına Sarılan Ece Erken Cenazede Feryat Etti: Keşke Ben Ölseydim!

Avukat ve Beşiktaş Spor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından eşi Ece Erken yıkıldı. İşte habere ilişkin o detaylar…

28.01.2022-13:07 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-16:50)

Ekranların sevilen oyuncusu ve sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından, saatlerdir hakkında haber alınamayan Erken cephesinde olay gelişmeler yaşanmaya başlandı. Ünlü sunucunun yaşadığı büyük acıyı yakın arkadaşı Bircan Bali gözyaşları içinde canlı yayında anlattı. Bugün Rize’de defnedilecek olan Mahmutyazıcıoğlu’nun töreni yaklaşırken, eşi Erken’den de ilk görüntüler geldi. 

BİRCAN BALİ CANLI YAYINDA ANLATTI

Silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanıp kan kaybından vefat eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, Rize’nin Fındıklı ilçesi Hürriyet mahallesine getirildi. Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi ve dostları taziyeleri kabul ederken, kardeşinin ölümüyle sarsılan ağabey; ‘’Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok’’ ifadelerini kullandı. Cenaze töreninden önce taziyeleri kabul edilen tesise giden Ece Erken eşinin fotoğrafına sarılarak ‘’Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim’’ diyerek gözyaşlarına boğuldu. Eşinden aldığı acı haber karşısında yıkılan ünlü sunucu, aldığı haberle adeta yıkılırken saatler sonrasında yalnızca hakkında haber alınabilmişti. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Bircan Bali ve Seren Serengil, yakın arkadaşlarının yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Bali; ‘’Ece o günü anlattı. 'Arabaya bindi gidişini izledim.' dedi. Sonra yazışmışlar 12.13'ye kadar iletişimde kalmışlar. En son 'Şafak geliyorum' demiş. Bu kadar... Sonra sessizlik... Ece 15 dakika 7 kere aramış. Sonra sürücü Ece'yi arıyor "Ben vuruldum" diyor. Şafak'ı soruyor. 'Şafak abi de vuruldu onu başka bir hastaneye götürüyorlar ama Şafak abi çok iyi' diyor. Hatta Ece 'sakat kalsa da ben bakarım kocama' diye düşünüp hastaneye gidiyor. Erken o anları "Tam ben girerken, hastaneden çıkanlar hastayı kaybettik' dediler. Ben ne kocamı gördüm ne sesini duydum.' dedi. En son mesajı bu! Apar topar Ece'yi çıkarmışlar hastaneden’’ dedi. 

ece erken

SERENGİL: ECE İYİCE GİTTİ

Ünlü sunucu Seren Serengil de arkadaşı Ece Erken’in yaşadığı bu korkunç olay sonrası yıkıldığını belirterek; ‘’Ece Erken, eşiyle olan fotoğraf çerçevesini eline alıp kokladı. 'Ben şimdi burada kiminle televizyon izleyeceğim, kimle yemek yiyeceğim, nasıl yapacağım?' diyor. Hakikaten çok kötü bir durum. Eşinin yerde emeklediği görüntülerini de seyretti. Kocasının nasıl öldürüldüğünü gördü. Ece iyice gitti. O yüzden sosyal medyadan bir şey yazmayın’’ şeklinde ifade etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal