Karaciğer İçin Şifa Deposu Meyan Kökü Kürü

Karaciğer, vücuttaki safra ve kolesterolü üreten çeşitli fonksiyonları yerine getiren vücudun en büyük organıdır. Karaciğere bakmak ve korumak asli görevlerimizdendir. Peki karaciğere iyi gelen meyan kökü kürü nasıl yapılır? Cevabı içeriğimizde.

14.09.2019-14:57 - (Son Güncelleme: 14.09.2019-13:27)

Karaciğer, yiyecekleri sindirerek vücudun düzenli fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için gerekli tüm besin ve enerjiyi sağlar. Aynı zamanda kan dolaşımındaki yağ, protein ve şeker seviyelerini düzenlemeye yardımcı olur.

Karaciğer hastalığını ilk aşamada tanımlayarak ve tedavi ederek başlangıçta iyice iyileşen üç yaygın karaciğer hastalığı aşaması vardır. Bunlar Yağlı Karaciğer, Hepatit (Sarılığa yol açan Karaciğer Enflamasyonu) ve Karaciğer Sirozu (Karaciğer Fibrozisi). Bu 3 karaciğer problemini ve onu tamamen iyileştirmenin doğal yolu bu karışımda gizli.

KARACİĞER İÇİN MEYAN KÖKÜ VE BAL KARIŞIMI

Meyan kökü, hepatit ve komplikasyonlarının tedavisinde yardımcı olan glycyrrhizin adlı aktif bir bileşen içerir. Bu aktif bileşen sorunu azaltmak için ALT gibi karaciğer enzimlerinin seviyelerini azaltır, ancak doktorunuza danışmadan bunu almamaya dikkat edin. Bal yardımı, neden olduğu rahatsızlıktan kurtulmaya yardımcı olan anti-bakteriyel ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir.

Malzemeler:

  • Meyan kökü tozu - 1 yemek kaşığı
  • Bal - 2 çay kaşığı

Nasıl Yapılır?

  • Küçük bir kase alın ve meyan kökü tozu ve bal ekleyin.
  • İyice karıştırın ve bu karışımı içerek hepatitten kurtulun.
  • Hepatitten kurtulmadıkça, bu karışımın alımını günde bir kez düzenli olarak düzenleyin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal