Kamfolin Pomad Nedir Ne İşe Yarar, Kamfolin Pomad Fiyatı Nedir?

Evlerde bulunduğumuz ve hareketlerimizin kısıtlı olduğu bu dönemde ağrıların başlamasıyla, Kamfolin Pomad Nedir Ne İşe Yarar? Kamfolin Pomad Fiyatı Nedir? Gibi sorular merak edilmeye başlandı. Sizler için araştırdık.

09.08.2019-12:01 - (Son Güncelleme: 28.04.2021-12:14) Kamfolin Pomad Nedir Ne İşe Yarar, Kamfolin Pomad Fiyatı Nedir?

Günlük hareketlerimizin kısıtlanması ve yaşam koşullarımızın değişmesi beraberinde vücut ağrılarının artmasına neden oldu. Bizde ağrı kesici özelliği bulunan, krem hakkında merak edilen ‘Kamfolin Pomad Nedir Ne İşe Yarar? Kamfolin Pomad Fiyatı Nedir?’ Soruları sizler için araştırdık.

KAMFOLİN POMAD NEDİR NE İŞE YARAR?

Kamfolin Pomad, vücutta iltihaba ve ağrıya sebep olan biyolojik faktörleri azaltan bir ağrı kesici ilaçtır. Ağrılı bölgelerde kullanıldığında, bu bölgelerdeki damarlarını genişleterek serinlik hissi verir ve bunu ağrı kesici etkisi izler. Sinir ve kasların gevşemesini yardımcı olur. Ağrılı omuz tutulması, bel ağrısı, romatizmal ağrılar, hasar ve zedelenme sonucu oluşan ağrılı durumlar, kas ağrıları, sinir sıkışması, eklem iltihabı ( romatoid artrit) , eklem çevresindeki dokularda iltihaplanma,  osteoartrit (kireçlenme) ağrıları,  bursit (eklem bölgesinde ağrılı şişlik), tendon iltihabı ve tendon kılıfı iltihabı rahatsızlıklarında iltihap giderici ve ağrı kesici olarak kullanılan bir ilaçtır.

KAMFOLİN POMAD FİYATI NEDİR?

Kamfolin pomad cilde sürülerek uygulanan ağrı kesici ve iltihap yok edici özelliği bulunan, doktorlar tarafından reçete edilen bir ilaçtır. Kamfolin pomadın fiyatı ise 15,40 TL'dir.

KAMFOLİN POMAD NE İŞE YARAR?

-Kamfolin pomad kireçlenme olarak da bildiğimiz osteoartit tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

-Eklemlerde iltihaplanma (romatoid artrit) sorununun iyileşmesine yardımcı olmaktadır.

-Tıpta periartrit olarak bilinen eklem çevresindeki dokularda iltihaplanma sorununun tedavisinde sıkça kullanılır.

-Eklem bölgesinde ağrılı şişlikliklerin (bursit) iyileşmesine yardımcı olmaktadır.

-Tendinit yani tendon iltihabı sorununu iyileştirir.

-Tendon kılıfı iltihabı (tenosinevit) gibi romatizmal rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

-Kamfolin pomad ağrı, iltihap ve kas gerginliğine sebep olan kas iskelet sistemi rahatsızlıkları tedavisinde yardımcı olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal