Huzursuz Bacak Sendromuna İlaç Gibi Gelecek Sabun Yöntemi

Birçok insanın muzdarip olduğu huzursuz bacak sendromunun tam bir tedavisi mevcut değil. Hatta tanımlamak bile çok zor. Ancak sabun yöntemi birçok kişinin rahatsızlığına çare olmuş. İşte, sabun yöntemi...

30.07.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-12:13) Huzursuz Bacak Sendromuna İlaç Gibi Gelecek Sabun Yöntemi

Huzursuz bacak sendromu tam olarak ifade edilemeyen tuhaf bir rahatsızlık ve uyku engelleyicidir. Birçok sebebi olsa da sağlıklı beslenmemek bunu başında gelmektedir. Biz de fizyoterapistlerin önerdiği sabun yöntemi ile tedavisini sizin için derledik.

HUZURSUZ BACAK SENDROMU NASIL DOĞAL YOLLARLA TEDAVİ OLUR?

Huzursuz Bacak Sendromu’ndan muzdarip olduğunuza inanıyorsanız, romatizmal hastalıklar uzmanı ya da bir fizyoterapiste danışabilirsiniz. Doğal bir işlem denemek arzu edenler için ise basit bir tarif var: Bir kalıp sabun. RLS için resmen kabul gören tıbbi bir tedavi olmasa “sabun yöntemi”, birçok insanın çok etkili bulduğu doğal bir tedavi methodu olarak kabul ediliyor.
Mümkünse kokusuz, taze bir kalıp bulun; yeni olduğu müddetçe hiçbir sıkıntı yok. Sabunu çarşaflarınızın arasına ya da lastikli çarşafın altına koyun ve orada bekletin. Kimileri çarşaflarını muhafaza etmek için sabunu önce temiz bir çorap içerisine koymayı seçiyor. Her iki türlüsü de makbul; kendiniz için en iyi olan methodu seçebilirsiniz. Bir ay geçtikten sonra sabunun nasıl göründüğünü kontrol edin; kurumuş ve pörsümüşse, eskimiştir ve yenisi ile değiştirilmesine ihtiyaç vardır. Ya da en üst tabakayı kazıyarak altta kalan taze tabakayı açığa çıkarabilirsiniz. Önemli olan sabunu daima taze tutmaktır; çünkü bu methodun sabunun kururken yaydığı iyonlar nedeniyle işe yaradığına inanılıyor. Tamamen kuruduğunda, iyon salmayı bırakır ve haliyle işe yaramaz hale gelir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal