Hamilelikte Güneşlenmenin Zararları Var mıdır? Doğal Bronzlaşma Yöntemleri!

Güneşlenmek hem vücut için hem de psikolojik sağlığımız için gerekli olan bir durumdur. Peki sağlıklı ve doğal yöntemlerden faydalanarak güneşlenmenin tüyoları ve en doğal bronzlaşma yöntemleri.

17.06.2019-14:10 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-13:52)

Hamilelik sürecinde güneşlenmenin bebeğe herhangi bir yan etkisinin olup olmadığı merak edilir. Peki uzmanlar ne diyor? Hamilelikte güneşlenmek zararları var mıdır? İşte doğal yollardan bronzlaşma yöntemi...

HAMİLELİKTE GÜNEŞLENME  

Hamilelikte bilinen en sağlıklı ve güvenli bronzlaşma yöntemi losyon kullanımından geçmektedir. Bu yöntem sayesinde bronzlaşmak ultraviole ışınlarının etkisi altında kalmadan gerçekleşeceği için ciltte yaşlanma ve kanser gibi riskler barındırmamaktadır. İçerisinde DHA maddesi bulunan losyonlar tercih edilebilir. Fakat bronzlaştırıcı losyonların içinde güneş koruyucu olmadığı için yanında muhakkak en az 30 faktörlü kremler kullanılmalıdır.

DOĞAL BRONZLAŞTIRICI KREM TARİFİ  

MALZEMELER:

1 çorba kaşığı kakao yağı,

4 çorba kaşığı susam yağı,

1 tatlı kaşığı kayısı yağı,

1 çorba kaşığı havuç yağı

2 çorba kaşığı ceviz yağı.

YAPILIŞI:  

Yukarıda adı geçen malzemeleri iyice karıştırıp cam sprey şişesine aktarın. Yüzünüz de dahil olmak üzere vücudunuza sürerek sağlıklı yöntemlerle esmerleşebilirsiniz.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal