Achromin Leke Kremi Ne İşe Yarar? Achromin Leke Kremi Nasıl Kullanılır?

Cilt lekelerinden kurtulmak isteyen ve cilt tonunu eşitlemek için formül arayanlar için harika bir alternatif Achromin leke kremi. Düzenli ve sürekli kullanımında etkisini uzun vadede gösteren kremi nasıl kullanmalısınız? Gelin cevaba birlikte bakalım.

17.06.2019-12:08 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-11:51)

Cilt lekelerini ortadan kaldırmak aynı zamanda cilt tonunuzu eşitlemek için birçok yöntem denediyseniz, mutlaka son zamanların en başarılı ürünlerinden biri olan Achromin leke kremine göz atalamlısınız. Peki Achromin leke kremi ne işe yarar? Achromin leke kremi nasıl kullanılır?

 ACHROMİN LEKE KREMİNİN FAYDALARI  

Achromin leke kremi; Cildimize rengini veren melanin sentezini gerçekleştiren tirozinaz enzimini dengeleyerek, cildin renk tonunu eşitleyen bir kremdir. Yeni leke oluşumunu önlemenin yanı sıra mevcut lekeleri de adeta yok eden bu krem, cildinizin tek bir renge,  kendi rengine kavuşabilmesine imkan tanıyor. Sağlıklı cilt rengine sahip olmak, cildinizdeki sivilce, akne, güneş lekelerinden ve koyu kahve lekelerden korunmak ve kurtulmak istiyorsanız bu kremi mutlaka denemelisiniz. İçerisinde bol oranda B3 ve E vitaminleri bulunan bu harika krem; ciltte pigmentasyonu azaltarak, sorunlu bölgelerdeki cilt renginin koyulaşmasını engeller.

ACHROMİN LEKE KREMİ NASIL KULLANILIR?  

-Kremi günde 2 defa sabah ve akşamları tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. 3-4 aylık düzenli kullanım sonucunda cildinizdeki lekelerde gözle görülür bir iyileşmeye ve azalmaya şahit olabilirsiniz. 5-6 aylık bir kullanım sonrasında ise daha sorunsuz, lekesiz bir cilde sahip olabilirsiniz.

-Achromin leke kreminden daha iyi bir sonuç elde edebilmek için kremi yüzünüze sürmeden evvel cildinizi iyice yıkamalı, makyaj ve kirden arındırmalısınız. Yani bu kremi temiz cildinize sürmelisiniz.

-Makyaj öncesi makyaj bazı olarak da sürebileceğiniz ürünü cildinize parmak uçlarınızla hafif masajlar yaparak ve tüm yüzünüze homojen bir biçimde dağıldığından da emin olarak, eşit miktarda uygulamalısınız.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal