Göbek Deliğine Yağ Uygulamanın Yararları

Göbek deliğine yağ sürme uygulaması yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Peki, göbek deliğine yağ sürmenin faydaları nelerdir?

16.10.2019-12:10 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-12:08)

Göbek deliğine yağ uygulayarak birçok fayda görebilir ve sağlık sorunundan kurtulabilirsiniz. İşte, göbek deliğinin yararları…

GÖBEK DELİĞİNE YAĞ UYGULAMANIN YARARLARI

Ciltte yağlar mutlaka her yere sürülebilir. Göbek deliğinin başlamak için muhteşem bir alan olduğuna şaşırabilirsiniz! Bu görünüşte bedeninizin normal bölümü düşündüğünüzden daha önemlidir. Yağlar cildi doğal şekilde nemlendirmek için muhteşemdir. Göbek ve mide gibi, çoğunlukla unutulan yerlerde iyi çalışırlar. Özellikle havanın çok kuruduğu kışın yararlıdır. Göbek deliği çok sık temizlenmiyor. Bunu unutmak kolay gelebilir. Ancak bu gerçekten utanç verici, bu nedenle düzenli şekilde temizlemelisin. Bir pamuklu çubuk ve jojoba, aspir ve üzüm çekirdeği gibi hafif yağlar uygulayın. Bu yağlar ölü deriyi ve kiri rahatlatarak temizliği kolaylaştırır. Göbek deliğindeki yağların uygulanması karın ağrısını hafifletebilir. Bu hazımsızlık, ishal ve gıda zehirlenmesi gibi hallerden semptomlara destek olacaktır. Üstelik, bulantı ve şişkinlik için doğal bir ilaç olarak da uygulanabilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal