18 Eylül 2019
  • Istanbul 20.56°
  • Ankara 17.78°
  • Izmir 15°
İmsak 05:14
Güneş 06:40
Öğle 13:04
İkindi 16:32
Akşam 19:17
Yatsı 20:38
BIST101.447
Dolar5,7021
Euro6,3174
Altın275,5724

6 Tane Pişmiş Sarımsak Yerseniz Bir Gün Sonra Bunlar Oluyor!

Sarımsağın çiğ haliyle bile birçok yarara sahiptir. Kanseri hatta zehirlenmeyi önlüyor. Peki, pişirildiğinde ne oluyor?

6 Tane Pişmiş Sarımsak Yerseniz Bir Gün Sonra Bunlar Oluyor!

6 Tane Pişmiş Sarımsak Yerseniz Bir Gün Sonra Bunlar Oluyor!

Doktorlar sarımsağı tüketmeyi öneriyor. Hatta ızgarada pişirmeyi daha çok öneriyor. Peki, neden? İşte, 6 adet pişmiş sarımsak yerseniz olacaklar...

PİŞMİŞ SARIMSAĞIN YARARLARI

Sarımsağı özellikle ızgarada pişirip tükettiğinizde etkilerini çok daha çabuk görmeniz olası. Antibiyotik görevi almasıyla gribin öncüsü olan sarımsağın yararları yalnızca bununla sınırlı kalmıyor. Eğer 6 adet ızgarada pişmiş sarımsak tüketirseniz 24 saat içinde şunlar oluyor: Kolesterol seviyesini dengeler, damarların temizlenmesini mümkün kılarak kalp rahatsızlıklarıdan korur.Doğal antibiyotik deposudur. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve gribi engeller.Vücutta biriken ağır metallerin atılmasına destek olur.Yüksek besin barındırması nedeniyle yorgunluğu ortadan kaldırır.Hücreleri temizler ve bu hücrelerin uzun yaşama sahip olmasına destek eder.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


Yorum Yaz

Diğer Sağlık Haberleri