Sadakatsiz final yapar yapmaz soluğu Bali’de aldı: Olayların kadını Melis Sezen’in dekolteli paylaşımları takipçilerini coşturdu

Sadakatsiz dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde Panten Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafetle yeniden tartışma konusu olmuştu. Bali’ye tatile giden ünlü oyuncundan yeni paylaşımlar geldi.

23.05.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-12:11)

Sadakatsiz dizinde Derin karakterine hayat veren ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, dizinin final yapmasının ardından soluğu Bali’de aldı. Geçtiğimiz günlerde ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle tartışma konusu olan Sezen, tatilden cesur paylaşımlarına devam ediyor. 

Dekolteli kıyafetleriyle peş peşe poz verdi

Geçtiğimiz günlerde eski MHP milletvekili Ahmet Çakar tarafından ödül töreninde giydiği kıyafetle eleştirilen ve sosyal medyada tartışma konusu olan Melis Sezen, tatilden yaptığı dekolteli paylaşımları ile kendisini eleştirenlere cevap verdi. Ünlü oyuncunun fotoğraflarını takipçilerinden beğeni yağdı. 

Melis Sezen fotoğrafları

Yeni dizisi belli oldu

Sadakatsiz dizisinin final yapması ile yeni projelerini değerlendirmeye başlayan güzel oyuncunun, bir proje ile anlaştığı iddia edild. 

Melis Sezen Bali tatili

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal