Sadakatsiz Derya Diziden Ayrıldı mı?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren Özge Özder, son bölümlerde görülmedi. Bunun ardından dizi takipçileri, Sadakatsiz Derya diziden ayrılıyor mu sorusunu soruyor. Peki Sadakatsiz Derya ayrılıyor mu? Özge Özder Sadakatsiz dizisinden ayrıldı mı?

15.02.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-15:02) Sadakatsiz Derya Diziden Ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren yoğun ilgi gören Sadakatsiz, en çok konuşulan dizilerden biri olmaya devam ediyor. Dr. Foster adlı İngiliz yapımın uyarlaması olan dizi, konusunun yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti.

Kadrodaki isimlerden biri de Özge Özder. Dizide Asya ve Volkan'ın arkadaşını canlandıran ve Derya karakterine hayat veren ünlü oyuncunun son bölümlerde olmaması merak konusu oldu. Peki Sadakatsiz Derya ayrılıyor mu? Özge Özder Sadakatsiz dizisinden ayrıldı mı? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

ÖZGE ÖZDER DİZİDEN AYRILDI MI?

Her Çarşamba yayınlanmaya devam eden ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in olduğu Sadakatsiz, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ancak son bölümlerde Derya karakterinin olmaması gözlerden kaçmadı.

Uzun zamandır hamile olarak Derya karakterine hayat veren Özge Özder, doğum yaptı. Bu sebepten dolayı son bölümlerde yer almayan Özder'in bir süre sonra diziye geri dönmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal