21.01.2021-12:49 (Son Güncelleme:21.01.2021-12:49)


1

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisi 20 Ocak çarşamba akşamı 14. bölümü ile izleyenlerle buluştu. Hareketli anların yaşandığı Sadakatsiz'e final sahnesi damga vurdu.



2

Volkan, Selçuk'tan Asya'yı takip etmesini istemiştir. Volkan'dan para koparmak isteyen Selçuk, Asya'ya saldırması için onu kendisinin tuttuğunu söyleyeceğini belirterek Volkan'ı tehdit eder. Volkan, Selçuk tarafından tehdit edilirken Asya ve Nil yeni planlarını kurmuştur.



3

Nil, Selçuk'a eskisi gibi yakın davranır ve ona aşık olduğuna inandırır. Selçuk, Nil ile evlilik planları kurmaya başlar. Selçuk, Nil ve Asya'nın telefon konuşmasına şahit olunca yapılan planı anlar. Tehditler savuran Selçuk, Nil ve Asya'nın canını yakmak için harekete geçer.



4

Asya, Selçuk'un kendisine saldırdığı itirafının ses kaydını alırken Nil'i göndermek için harekete geçer. Selçuk, Nil'in izini bulur. Volkan, Selçuk'un peşine düşerek Asya ve Nil'i korumak ister. Nil, Selçuk'un peşine düştüğünü görünce panikle kaçmaya başlar.



5

İnşaata doğru kaçan Nil, en üst kata çıkar. Selçuk, Nil'in aşağı düşmesinden korkar ve onu ikna etmek için üzerine gider. Volkan da inşaata gelir ve Selçuk’u durdurmaya çalışır. Asya, aşağıdan olanları izlerken hayatının şokunu yaşar. İnşaattan biri yere çakılır.



6

Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri ise inşaattan düşen kişinin eski eşi Volkan olduğunu düşünerek paniğe kapılır.



7

Bazı sosyal medya kullanıcıları inşattan düşenin Selçuk olduğunu iddia etti.



8

Bazı izleyiciler ise düşen kişinin Volkan olduğunu savundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr