Rüyada Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda polis görüyorsanız hayatınızda olumlu ya da olumsuz bazı şeylerin habercisi olabilir. Peki, rüyada polis görmek yorumları nelerdir, rüyada polis olmak neye işaret eder? Cevapları sizler için derledik.

13.06.2020-13:14 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-15:24) Rüyada Polis Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada polisin olması farklı şekillerde ele alınır. Tabiri merak edenler başta rüyasını detaylı bir şekilde hatırlamalı ve detaylarıyla aramalıdır. Buna göre rüyada polis görmek ya da olmak şeklinde ayrı tabirler ortaya çıkar. İşte detaylar…

RÜYADA POLİS GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada görülen polis hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanabilir. Bunlardan başta olumlu olanları sıralamak daha doğru olacaktır: 

- Polis gören kişinin cesur yapısına işaret eder.

- Mutlu haberler alınacağına yorumlanır.

Bu rüya, tam tersi olumsuz yorumlar da barındırır. Örneğin kaderin habercisi olarak da ele alınır. Üzüntülü bir haber alınacağına yorumlanabilir. Özellikle de maddi açıdan bir kayba alamettir. Bu kayba ilişkin rüya sahibinin derinden bir üzüntü yaşayacağına işaret edilir. Görüldüğü üzere rüya, hem olumlu hem de olumsuz yorumlar ile değerlendirilir.

RÜYADA POLİS OLMAK NASIL YORUMLANIR?

Rüyada polis görmek olumlu ve olumsuz şekilde yorumlanır. Farklı olarak polis olduğunuzu görmeniz hayırlı bir şekilde ele alınır. Örneğin polis olan kimse, kariyerinde yükselir. Bu kişi sorumluluklarını yerine getirmeyi bilir ve gerçekte dikkat çeken birisi haline gelir.

Makam sahibi olmak anlamında gelir. Rüyada polis görmek yerine olmak daha hayırlı tabirlerle ifade edilir. Örneğin devlet dairesinde olumlu bir işe de alamettir. Devlete atanmayı bekleyen kişinin olumlu haberler alacağına yorumlanır. Beraberinde:

- Resmi kuruluşlarda başarılı olacağınıza alamet eder.

- Millete ve vatana hayırlı işlere yorumlanır.

Farklı olarak rüya sahibinin yaptığı bir kötülükten pişman olacağına işaret eder. Bunun üzerine kötülük yaptığı kişiden özür dileyeceği ve buzları eriteceği anlamına gelir.


RÜYADA SİVİL POLİS GÖRMEK NE DEMEK?

Polisin türüne bağlı olarak da rüya tabirlerini dikkate almanız faydalı olacaktır. Mesela sivil polis görmek ayrı bir şekilde yorumlanır. Bunun üzerine olumsuz yorumlar boy gösterir. Örnek vermek gerekirse:

- İş hayatında hatalı işlere işaret edebilir.

- Aile yaşantısında da pişman olunacak işlere sebep olabilir.

Dikkatsizce atılan adımlara karşılık kötü sonuçlara yorumlanır. Aynı zamanda devletle alakalı işlerde olumsuzlukların boy göstereceğine işaret eder. Kısacası rüya sahibinin çeşitli aksilikler ile karşı karşıya kalacağına alamettir.

RÜYADA TRAFİK POLİSİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada polis görmek çeşitli detaylar üzerine ele alınmalı. Mesela trafik polisi görmek ayrı bir şekilde yorumlanmasına neden olacaktır. Bunun için önceliğiniz polisin türü ve eylemler olmalı.

Trafik polisi görmek hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Nitekim trafik polisi maddi bir kaybın habercisi olarak ele alınır. Beraberinde:

- Rüya sahibinin herhangi bir durumdan dolayı cezalandırılması anlamına gelir.

- İş hayatında ki ufak çaplı aksiliklere işaret eder.

Trafik ya da sivil polis şeklinde arama yapılabilir. Bunun üzerine ayrı rüya tabirlerine yer verilir. Ve her tabir olumlu ile olumsuz olarak fikir sahibi olmanızı sağlar. Mesela rüyada polis görmek hem iyi hem de kötü anlamlara gelir, bunun üzerine herkes kendine göre yorumlayabilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal