Rüyada Mezar Görmek Ne Demek?

Rüyada mezar görmek en sık karşılaşılan rüya türlerinden biridir. Mezarda yürümek, mezarda uyumak, kendi mezarını görmek gibi birçok farklı türü bulunmaktadır. Bununla ilişkili olarak yorumları da değişmektedir.

15.06.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-18:42)

Rüyada mezar görmek kişinin günahlarında Allah’a sığınacağına ve affedileceğine işaret eder. Rüyada kendi mezarını görmek kişinin ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Rüyada mezar görmek bazı kimseler tarafından olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Rüyada mezar gören kişi mal varlığını kaybedebilir. Rüyasından mezar kişinin iffetsizliğine işaret ettiğine ilişkin açıklamalar var. En yaygın kullanılan yorumlardan birisi rüyada mezar görmenin hapis kalmaya işaret ettiği yönündedir.

RÜYADA MEZAR KAZMAK

Rüyada mezar kazmak gören kişinin ömrünün uzun olacağına işaret eder. Tanınan birinin mezarı kazılıyorsa rüyayı gören o kişiyi örnek almıştır. Farklı rüya yorumcuları tarafından rüyada mezar kazmak kişinin yeni bir ev sahibi olacağına veya bekar ise evleneceğine de işaret edebilir.


Rüyada mezar görmek ile ilgili olumsuz açıklamalar da mevcut. Bazılarına göre rüyasında mezar kazdığını gören kişi malvarlığını kaybeder, huzursuz zamanlar onu beklemektedir. Bu durumlardan kaçınmak için kişinin başkalarına yardımda bulunup hayır işlemesi gerekmektedir.

RÜYADA EVDE MEZAR GÖRMEK

Gören kişi, ölmüş yakınları için mevlit okutmak istediğini gösterir. Kişi iyilik yaparak sevap sahibi olur. Kişinin hayatında hastalık ondan uzaklaşır. Uzak bir yola çıkma anlamı da bu rüyaya bakış açısına göre değişir. 

RÜYADA MEZAR TAŞI GÖRMEK

Rüyada mezar taşı görmek yorumcular tarafından genelde ömrün uzun olması olarak yorumlanır. Bazı yorumculara göre rüyada mezar taşları üzerindeki yazıları okumak, rüyayı gören kişi bekarsa uzun ve anlamsız bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişi evliyse ailesiyle uzun ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.


RÜYADA AÇIK VE BOŞ MEZAR GÖRMEK

Kişi rüyasında açık mezar görürse bu, kişinin sorunları ailesinin yardımıyla birlikte çözeceği anlamına gelmektedir. Diğer bir yorumsa, kişinin güvendiği bir kişiyle arasının bozulacağına delalettir. 

RÜYADA MEZARLIK GÖRMEK

Rüyada mezarlık görmek pişmanlıkla yorumlanır. Rüyada kabristan görmek gören kişinin ölümden korktuğunu gösterir. Rüyasında mezarlık gören kişi pişmanlık duyduğu günahları için tövbe etmelidir. Kişinin pişman olduğu bir günahı yoksa kötü tercihler yapıp günaha gireceğine yorulur.

Rüyada mezarlık ziyaretinde bulunduğunu görmek rüya sahibinin hapiste olan birisini ziyaret edeceğine de delalet edebilir.


RÜYADA MEZARDA UYUMAK

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek olumsuz yorumlarla açıklanır. Rüyada mezarda uyumak rüyayı gören kişinin zenginliğini kaybedeceğine ve muhtaç hale geleceğine işaret eder. Kişinin malvarlığına başkaları tarafından el konulur. Farklı yorumcuların söylediğine göre rüyada mezarda uyuduğunu gören kişi mesleğinde itibar kaybı yaşar ve çevresindekilerin saygısını kaybeder. Kişinin çok fazla günah işleyip tövbe etmediğine ve durumunun kötüye gittiğine işaret ettiğini belirten yorumcular da bulunmaktadır.

RÜYADA AİLE MEZARI GÖRMEK

Rüyada aile mezarlığı görmek genellikle olumlu olarak yorumlanır. Rüyasında aile mezarlığı gören kişi evli ise eşi ve çocukları ile birlikte uzun ve çok mutlu bir hayat sürer. Rüya sahibinin ailevi sıkıntıları varsa veya eşi ile arasında anlaşmazlık varsa sorun çözülecektir. Gelecekte aile içinde büyük sıkıntıların yaşanmayacağına, eşler ve çocukların hayat boyu mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada annenin mezarını görmek rüyayı gören kişinin annesinin Allah tarafından sevilen bir insan olduğuna, ahirette yerinin hayırlı olacağına yorumlanmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal