Rüyada Nişan Atmak

Rüyada nişan atmak farklı alimler tarafından farklı şekillerde yorumlanır. Bazı alimlere göre rüyasında nişan bozduğunu gören kişi olumsuz bazı gelişmelerle karşılaşır. Rüyada nişan bozmak rüyayı gören kişi çalışan bir kimse ise iş hayatında yaşayacağı olumsuz olaylar gelir kaybına uğrayacağına işarettir.

15.06.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-10:43) Rüyada Nişan Atmak

Rüyada Nişan Bozmak Ne Anlama Gelir?

Rüyasında nişan bozduğunu gören kimse yüklü bir borç altına girip hayatında zorluklarla karşılaşabilir. Rüyada nişan atmak genelde maddi anlamda yaşanacak olumsuz gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyasında nişanının bozulduğunu gören kişinin hayatında yaşanan olumsuz gelişmeler hep daha kötülerin doğurur. İşleri hep ters gider. Mutluluğu ararken hayatı tersine döner ve bir anda kendisini bir kabusun içinde bulabilir.

Bazı uzman yorumculara göre rüyada nişan atmak merak edilen olayların açığa çıkması şekline yorumlanır. Kişinin hayatında bir belirsizlik varsa yaşanan gelişmeler durumu çözmeye yardımcı olacaktır.

Rüyada nişan bozmak nişanı bozulan kişi bir akraba ise rüya sahibinin yaşanacak kötü gelişmelerden uzak kalıp kendisini bir beladan kurtaracağına işaret eder.

Rüyada Sevmediği Kişiyle Nişanlanmak

Rüyada sevmediği kişi ile nişanlandığını görmek rüya sahibinin tercihlerinin hatalı olduğunu gösteriyor olabilir. Rüya sahibi başkalarının kötü tepkisini çekecek birtakım davranışlarda bulunabilir. Bu davranışlar sonucunda çevresindeki insanların ona karşı duyduğu sevdiği ve saygıyı kaybedebilir. Rüyasında sevmediği bir kimse ile nişanlandığını gören rüya sahibi kendi yaptığı hatalardan dolayı zarara uğrayacak ve kötü gelişmeler yaşayacaktır. 

Rüyada Sevdiği Kişiyle Nişanlandığını Görmek

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek rüya sahibinin bazı işlerinin istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder. Sevdiği kişilerle olumsuz bazı tartışmalar yaşayabilir. Rüya sahibi yaşayacağı bu olumsuz gelişmeler sonucunda zarar görebilir veya kendisini zarara uğratacak bazı kararlar verebilir. Bu sebeple bu rüyayı gören rüya sahibinin çevresindeki insanlarla tartışmaya girmemeye dikkat etmesi gerekir.

Rüyada Boşandığını Görmek

Rüyada boşandığını görmek kişinin evli veya bekar olma durumuna göre rüya tabiri uzmanları tarafından iki farklı şekilde yorumlanır. Rüyasında boşandığını gören kişi eğer bekar ise gördüğü rüya hayırlı bir kısmet ile tanışıp hayırlı bir evlilik kuracağı anlamı taşıyabilir. Evli bir kişi rüyasında boşandığını görüyorsa evliliğiyle ilgili bazı maddi sorunlar yaşayabilir. Rüyasında boşandığını gören evli kişi iş hayatında bazı hatalarda bulunup gelirinin azalmasına veya sonlanmasına sebep olabilir Bu durum rüya sahibinin evini geçindirmesinde zorlanmasına ve dolaylı olarak evliliğiyle ile olumsuz bazı gelişmeler yaşanmasına sebep olur.

Rüyada nişan bozmak rüyayı gören kişinin iş hayatında yaşanacak bazı gelişmelerin habercisi olabilir. Genellikle olumsuz yorumlanan rüyada nişan attığını görmek durumu bazı rüya tabircileri tarafından rüya sahibinin işi ile ilgili yaşayacağı olumsuz gelişmeler sonuncunda gelirini kaybetmesiyle açıklanır. Rüya sahibi yaptığı işi tamamen batırıp iflas edebilir.

Anlamları rüya tabiri uzmanlarına göre kötü gelişmelere yorulan  nişan atma rüyasını görenler özellikle iş hayatlarında daha özenli davranmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal