Rusya’da Skandal: Dondurulmuş İnsan Cesetleri Çalındı!

İleride tekrar hayata dönme umuduyla birçok zengin insan kriyojenik olarak dondurulmak için servet ödedi ve kendilerini dondurttu. Donan insanların cesetleri ise muhafaza edilen tesisten çalındı.

14.09.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-16:57) Rusya’da Skandal: Dondurulmuş İnsan Cesetleri Çalındı!

Rusya’da birçok varlıklı insan ileride tekrar hayata dönme umuduyla birçok zengin insan kriyojenik olarak dondurulmak için servet ödedi ve kendilerini dondurttu. O insanların cesetleri ise bir boşanma davasında yaşanılan kriz sonucu muhafaza edilen tesisten çalındı.

EŞİNDEN BOŞANAN KADIN DONMUŞ CESETLERİ ÇALDI

Hayrete düşüren olay Rusya'da yaşandı.59 yaşındaki Valeria Udalova ve 41 yaşındaki Manila Medvedev çifti kurdukları kriyojenik tesiste ileride uygun bilimsel şartlar sağlandığında tekrar hayata dönme umuduyla birçok zengin insanın cesetlerini donmuş bir şekilde saklıyorlardı. Çift boşanma kararı aldı ve her iki taraf da tesis ve cesetler üzerinde hak iddia etti. Yaşanılan tartışmalar sonrası Valeria Udalova ve ekibi cesetlerin bulunduğu tesise giderek cesetlerin muhafaza edildiği dev tankların içindeki nitrojeni boşalttı. Daha sonrasında ise cesetleri ve kopmuş insan beyinlerini kamyona yükleyip kaçırdı.

CESETLER BOZULMUŞ OLABİLİR

Rus polis başlattıkları operasyon sonucunda cesetlere ulaştı fakat taşıma sırasında dökülen nitrojen maddesi nedeniyle cesetlerin ısınmaya başladığı ve bu nedenle de ciddi zarar gördüğü için cesetlerin bozulmuş olması hakkında endişe duyuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal