ABD'de gündem hızla değişirken bir yandan Afganistan'dan çekilmenin yankıları sürüyor diğer yandan ise ülkedeki yangınlar basında yer alıyor.
Son zamanların en şansız siyasi isimlerinden biri olan Biden Afganistan'daki olaylar ve ülkede çıkan yangınların ardından halk desteği kesti.
Boise'deki Ulusal Kurumlar Arası İtfaiye Merkezi'nde federal ve eyalet yetkilileriyle orman yangınları hakkında toplantıya katılan Biden, canlı yayındaki konuşması sırasında metin dışına çıkınca Beyaz Saray'daki çalışanlar tarafından konuşması kesildi.
İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Biden konuşmasının dışına çıkınca Beyaz Saray yetkilileri tarafından konuşması kesildi. Başka bir söylentiye göre ise Biden Ulusal Devlet Ormancılar Birliği'nden George Geissler'e bir soru sorduğu sırada Beyaz Saray yayını kesti.